boek actie verloren vrouw

Brazilianen ontrouw, Nederlanders scoren ook hoog

Het aftellen is begonnen. Onze jongens zitten al in Brazilië. Dus het spel kan beginnen. Het wordt spannend. Niet alleen bij het voetbal zal de spanning oplopen onder de Brazilianen en de Nederlandse fans.  De ontrouw zal hoogtij vieren voor de meereizendende voetbalfans, zijn de verwachtingen.

Vreemdgaan

Het onderzoek werd uitgevoerd onder de bezoekers van Second Love op de Braziliaanse en de Nederlandse site. Onder de Brazilianen gaf 70,4% aan wel eens vreemd te zijn gegaan. 41,4% van de ondervraagden zei dat zij dat deden omdat zij simpelweg geen nee konden zeggen. 34,6% vond zijn relatie te saai geworden.

Boyfriend Tracker

Het onderzoek is een waarschuwing voor iedereen wiens partner deze week afreist naar het Zuid-Amerikaanse land. Vorig jaar was de inmiddels verboden ‘Boyfriend Tracker’, waarmee het gedrag van de partner kon worden gecontroleerd, de meest gedownloade mobiele app in Brazilië.

Zoektocht naar fantasie

De Nederlanders ontlopen met 67,8% de gepassioneerde Zuid-Amerikanen niet veel. 42,9% van de Nederlanders gaf ‘op zoek naar een bepaalde fantasie’ op als belangrijkste reden voor vreemdgaan. 36,3% vond dat de partner hen niet genoeg aandacht gaf en zij daarom ontrouw waren.

Goed voor de relatie

De Brazilianen vinden vaker dan de Nederlanders dat vreemdgaan goed is voor hun relatie: 66% van de Brazilianen en 42% van de Nederlanders gaf aan de relatie en seks met hun vaste partner verbeterde door hun affaire. Wel zijn Brazilianen vaker op zoek naar een langdurige affaire. Nederlanders geven de voorkeur aan kortstondig vreemdgaan zonder verplichtingen.

Tweede plaats voor Brazilianen

Ook opvallend was dat Nederlanders zichzelf als grotere versierders zien dan de Brazilianen. Wel wordt aan Brazilië de tweede plaats gegund, zowel met voetbal als met versieren.

Bron: Secondlove

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.