singles dating coach

Brabanders zoeken online het meest naar een date

In het zuiden van het land zoeken de meeste mensen online naar een partner. Die conclusie kun je trekken op basis van de lijsten van populairste zoekopdrachten die gebruikers het afgelopen jaar op Google intikten.

De zoekmachine registreerde dat in Noord-Brabant naar de termen ‘vrijgezel’ en ‘online daten’ het meest werd gespeurd. Inwoners uit Noord-Holland en Zuid-Holland staan in dit lijstje steeds op twee en drie.

Hoe werkt Tinder?

Dat singles maar blijven speuren op internet naar een date, blijkt ook uit de lijst met snelst stijgende kennisvragen. ‘Hoe werkt Tinder?’, vroegen veel mensen via Google. Zo probeerden ze uit te vogelen hoe de populaire dating-app voor smartphones werkt. Gek genoeg heeft de meest gezochte ‘hoe’-vraag op Google te maken met een mogelijk gevolg van daten, namelijk: ‘Hoe lang zwanger?’. Vorig jaar stond deze vraag nog op twee.

Geert Wilders

Geert Wilders blijkt uit de top 10 van meest gezochte Nederlandse politici te zijn geduikeld. Naar de PVV-leider werd in 2012 nog het meest gegoogled, terwijl dat dit jaar premier Mark Rutte is. Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken volgt hem in deze lijst. De SP blijkt de meest gezochte politieke partij. Opvallend genoeg zochten Nederlanders op royaltygebied via Google dit jaar het meest op Kate Middleton. De Britse prinses is op internet kennelijk populairder dan koning Willem-Alexander en prinses Amalia.

Ajax

Ajax blijft onder Nederlanders op Google de meest gezochte voetbalclub en Rafael van der Vaart de populairste international. Dat laatste komt vermoedelijk ook door andere zaken dan voetbal alleen. Bij afbeeldingen werd het meest naar een plaatje van Zwarte Piet gespeurd.

Bron: Metro

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.