singles dating coach

Brabanders zoeken online het meest naar een date

In het zuiden van het land zoeken de meeste mensen online naar een partner. Die conclusie kun je trekken op basis van de lijsten van populairste zoekopdrachten die gebruikers het afgelopen jaar op Google intikten.

De zoekmachine registreerde dat in Noord-Brabant naar de termen ‘vrijgezel’ en ‘online daten’ het meest werd gespeurd. Inwoners uit Noord-Holland en Zuid-Holland staan in dit lijstje steeds op twee en drie.

Hoe werkt Tinder?

Dat singles maar blijven speuren op internet naar een date, blijkt ook uit de lijst met snelst stijgende kennisvragen. ‘Hoe werkt Tinder?’, vroegen veel mensen via Google. Zo probeerden ze uit te vogelen hoe de populaire dating-app voor smartphones werkt. Gek genoeg heeft de meest gezochte ‘hoe’-vraag op Google te maken met een mogelijk gevolg van daten, namelijk: ‘Hoe lang zwanger?’. Vorig jaar stond deze vraag nog op twee.

Geert Wilders

Geert Wilders blijkt uit de top 10 van meest gezochte Nederlandse politici te zijn geduikeld. Naar de PVV-leider werd in 2012 nog het meest gegoogled, terwijl dat dit jaar premier Mark Rutte is. Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken volgt hem in deze lijst. De SP blijkt de meest gezochte politieke partij. Opvallend genoeg zochten Nederlanders op royaltygebied via Google dit jaar het meest op Kate Middleton. De Britse prinses is op internet kennelijk populairder dan koning Willem-Alexander en prinses Amalia.

Ajax

Ajax blijft onder Nederlanders op Google de meest gezochte voetbalclub en Rafael van der Vaart de populairste international. Dat laatste komt vermoedelijk ook door andere zaken dan voetbal alleen. Bij afbeeldingen werd het meest naar een plaatje van Zwarte Piet gespeurd.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.