koolhydraat arm eten

Bourgondisch Breda: smikkelen en smullen

Lekker eten in de kerk? Dat kan van 21 tot 23 november in de Grote Kerk van Breda. Daar wordt een heerlijke food festijn gehouden waar je de lekkerste gerechten kunt proeven.  

TV Koks

Op Bourgondisch Breda staan ongeveer 12 restaurants, een fine food fair en een abdijbierfestival. En an al dat lekkers kan natuurlijk geproefd worden! Er komen bekende kok van tv live hun culinaire kwaliteiten showen. Een van hen is Alain Caron en master chef uit het gelijknamige tv-programma.

Restaurants

Deelnemende restaurants aan Bourgondisch Breda zijn Restaurant de Zwaan, Màrshé Breda, Satehut Breda, Golfbaan Landgoed Bergvliet, Wolfslaar, Mirabelle, De 3 Vrienden, Restaurant SED Samen Eten en Drinken, Restaurant Mijn Keuken en Restaurant By Pascal uit Oosterhout. De laatste is overigens een échte aanrader!

Tijdens deze culinaire beurs kun je betalen met Nassau munten en die kun je bestellen via www.bourgondischbreda.nl Wij wensen je een heerlijk weekend met veel culinair proef plezier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.