Boer zoekt Vrouw

Boerin Bertie stinkend rijk en boer Tom een merk

Boerin Bertie uit het populaire programma Boer zoekt Vrouw is stinkend rijk. De lesbische boerin bezit maar liefst 60 hectare grond en nog een aantal huizen waar geen hypotheek op rust. Een aantrekkelijke partij dus voor de boerinnen die nog in de race zijn om de hand van Bertie.

Miljonaire

Dit alles blijkt uit stukken en berichtgeving van het tijdschrift Weekend.  Berties grond heeft volgens het blad een geschatte waarde van zo’n 3,6 miljoen euro op basis van de huidige grondprijs in Zeeland. Bertie heeft bovendien maar liefst dertien onroerende zaken op haar naam staan, waarvan zes woonadressen in omliggende dorpen. Hieronder zijn twee vakantiewoningen op een vakantiepark in Renesse.

Familiebedrijf

Het bedrijf van Bertie is een echt familiebedrijf, dat in 1923 al door haar opa werd gekocht. Een goede investering, zo blijkt nu. Alleen op haar eigen huis, aan de rand van toeristentrekpleister Renesse, rust een hypotheek van 360.000 euro. De rest van de landerijen, boerderijen en huizen zijn hypotheekvrij.

Warme boerin

In een interview met Sander de Heer van Radio 2 reageert Bertie vrij luchtig op het nieuws. “Ik denk dat elke akkerbouwer er warmpjes bijzit”, zegt de boerin. “Het geld zit in de grond. Als ik maar grond verkoop schiet ik er meer mee op dan als ik blijf boeren.” Op de vraag waarom ze dan blijft ‘boeren’, zegt ze: “Omdat dat mijn eer te na is. Het is mijn lust en mijn leven.”

Inkomsten & ex-vrouw

Bertie verbouwt onder meer suikerbieten, graszaad, vlas, cichorei en tarwe. De rest wordt verhuurd en vermoedelijk levert dat flink wat inkomsten op voor de boerin. Opvallend is dat de vakantiewoningen nog steeds gezamenlijk eigendom zijn van Bertie en haar zes jaar jongere ex-vrouw Manouschka.

Bertie is co-ouder van de dochters van Manouschka uit een eerdere relatie met een man. De meiden zijn twee dagen in de week bij Bertie en ze heeft dan ook een goede band met hen, vertelt ze op de website van Boer zoekt vrouw.

Boer Tom

Nu de gekte rondom de hitsige boer Geert ietwat geluwd is kwamen niet alleen Boerin Bertie in het nieuws vandaag. Ook boer Tom deed een duit in het zakje. Deze polderhunk uit Boer zoekt Vrouw lijkt zich voor te bereiden op groot commercieel succes. Hij heeft zijn naam als merk gedeponeerd.

Het vastleggen van zijn merknaam voedt eerdere geruchten dat boer Tom met de stapels brieven die per busje naar hem vervoerd moesten worden veel te populair is bij de vrouwen om via een programma een liefde te moeten vinden. „Tom wil gewoon een bekende Nederlander worden”, merkte een dorpsgenoot eerder op.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!