klompen

Boerin Bertie is weer single

De toekomst leek boerin Bertie toe te lachen na haar deelname aan het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze vond de liefde bij Esther. Maar dat sprookje is helaas toch ten einde gekomen. Vriendin Esther liet weten dat het stel niet langer samen is. Bertie is dus weer opnieuw single.

Relatie voorbij

Esther liet via een laatste brief aan de KRO weten: “De afgelopen weken heb ik genoten van jullie brieven en jullie avonturen op de boerderijen. En nu is het weer mijn beurt voor een brief. Helaas moet ik jullie vertellen dat dit meteen mijn laatste keer is”, aldus Joppe. “Bertie en ik hebben een goeie tijd met elkaar gehad, maar we hebben besloten dat er geen toekomst voor ons samen is. We hebben onze relatie verbroken.

Relatie niet vanzelf

Eerder liet Esther al weten dat de relatie niet vanzelf ging. “Afspraken plannen is soms wat lastig, maar we vinden gelukkig altijd wel weer een oplossing”, bekende ze destijds over het leven op de boerderij.

Toch bleek de afstand een ware uitputtingsslag voor het stel, aangezien de dames mijlenver bij elkaar vandaan wonen. Of dat de enige reden voor de breuk is? Ook de belangstelling na het programma zorgde voor de nodige druk op de relatie. “Mensen zien me toch als een BN’er, en dat is behoorlijk wennen”, onthulde Esther.

Reden voor de breuk

Wat de reden voor de breuk is, blijft dus verborgen. De drie vrouwen die boerin Bertie tijdens het programma beter wilden leren kennen, hadden moeite tot de Zeeuwse vrouw door te dringen. Kandidate Ciska vertrok daarom uit eigen wil, voordat Steur een keuze moest maken.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.