klompen

Boerin Bertie is weer single

De toekomst leek boerin Bertie toe te lachen na haar deelname aan het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze vond de liefde bij Esther. Maar dat sprookje is helaas toch ten einde gekomen. Vriendin Esther liet weten dat het stel niet langer samen is. Bertie is dus weer opnieuw single.

Relatie voorbij

Esther liet via een laatste brief aan de KRO weten: “De afgelopen weken heb ik genoten van jullie brieven en jullie avonturen op de boerderijen. En nu is het weer mijn beurt voor een brief. Helaas moet ik jullie vertellen dat dit meteen mijn laatste keer is”, aldus Joppe. “Bertie en ik hebben een goeie tijd met elkaar gehad, maar we hebben besloten dat er geen toekomst voor ons samen is. We hebben onze relatie verbroken.

Relatie niet vanzelf

Eerder liet Esther al weten dat de relatie niet vanzelf ging. “Afspraken plannen is soms wat lastig, maar we vinden gelukkig altijd wel weer een oplossing”, bekende ze destijds over het leven op de boerderij.

Toch bleek de afstand een ware uitputtingsslag voor het stel, aangezien de dames mijlenver bij elkaar vandaan wonen. Of dat de enige reden voor de breuk is? Ook de belangstelling na het programma zorgde voor de nodige druk op de relatie. “Mensen zien me toch als een BN’er, en dat is behoorlijk wennen”, onthulde Esther.

Reden voor de breuk

Wat de reden voor de breuk is, blijft dus verborgen. De drie vrouwen die boerin Bertie tijdens het programma beter wilden leren kennen, hadden moeite tot de Zeeuwse vrouw door te dringen. Kandidate Ciska vertrok daarom uit eigen wil, voordat Steur een keuze moest maken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!