Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw wederom kijkcijferkanon

Zat jij gisteravond ook weer aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw? Met jou nog 3,7 miljoen anderen! Het razend populaire datingprogramma van de KRO was wederom een kijkcijferkanon.

In de eerste aflevering was te ze zien hoe presentatrice Yvon Jaspers bij de boeren langsgaat met alle brieven die naar hen zijn opgestuurd. Met 3,7 miljoen kijkers staat het programma op de eerste plek in de lijst van best bekeken programma’s van de zondag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tulpenboer Tom is de meest populaire boer ooit, hij ontving 1.808 brieven van vrouwen die hem graag willen ontmoeten.

Single boeren

In tegenstelling wat vaak wordt aangenomen zijn boeren niet vaker single dan anderen. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek uitgerekend. In 2013 was 15 procent van de Nederlandse boeren tussen de 20 tot 65 jaar vrijgezel. Bij de overige werkzame personen lag dat getal veel hoger: 25 procent.

Friesland

Volgens het CBS hebben boeren met grote bedrijven vaker een partner dan boeren met kleine bedrijven. De meeste boeren zonder partner zijn te vinden in de Noordoostpolder en zuidwesten van Friesland. Bij de overige mensen met werk is 27 procent van de mannen alleenstaand, tegenover 25 procent van de vrouwen. “Hiermee zijn de boeren en boerinnen in ons land duidelijk minder vaak vrijgezel dan in de meeste andere beroepsgroepen”, concludeert het bureau.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.