Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw wederom kijkcijferkanon

Zat jij gisteravond ook weer aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw? Met jou nog 3,7 miljoen anderen! Het razend populaire datingprogramma van de KRO was wederom een kijkcijferkanon.

In de eerste aflevering was te ze zien hoe presentatrice Yvon Jaspers bij de boeren langsgaat met alle brieven die naar hen zijn opgestuurd. Met 3,7 miljoen kijkers staat het programma op de eerste plek in de lijst van best bekeken programma’s van de zondag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tulpenboer Tom is de meest populaire boer ooit, hij ontving 1.808 brieven van vrouwen die hem graag willen ontmoeten.

Single boeren

In tegenstelling wat vaak wordt aangenomen zijn boeren niet vaker single dan anderen. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek uitgerekend. In 2013 was 15 procent van de Nederlandse boeren tussen de 20 tot 65 jaar vrijgezel. Bij de overige werkzame personen lag dat getal veel hoger: 25 procent.

Friesland

Volgens het CBS hebben boeren met grote bedrijven vaker een partner dan boeren met kleine bedrijven. De meeste boeren zonder partner zijn te vinden in de Noordoostpolder en zuidwesten van Friesland. Bij de overige mensen met werk is 27 procent van de mannen alleenstaand, tegenover 25 procent van de vrouwen. “Hiermee zijn de boeren en boerinnen in ons land duidelijk minder vaak vrijgezel dan in de meeste andere beroepsgroepen”, concludeert het bureau.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.