Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw: uitgaan op het platteland

Yvon Jaspers heeft haar rubberlaarzen weer uit de kast getrokken om de boer op te gaan met het succesvolle datingprogramma Boer zoekt vrouw. Afgelopen zondag was de eerste uitzending en er zaten maar liefst 3,3 Nederlanders voor de buis om een kiekje te nemen in het leven van 10 kersverse boeren op zoek naar de liefde.

Romantisch boerenleven

Boer zoekt vrouw heeft een primeur want in het nieuwe seizoen doet er voor het eerst een lesbische boerin mee. Het busje van Yvon is ingeruild voor een rode jeep waarmee het programma iets minder kneuterig aandoet dan voorheen. Hoewel half Nederland de komende weken meeleeft met het wel en wee van de deelnemende boeren vragen wij ons wel af hoeveel singles hun stadse bestaan daadwerkelijk zouden willen inruilen voor de romantiek van het platteland.

Laarzen in plaats van hakken

Zou jij je hakken verruilen voor een paar hippe rubberlaarzen? Samen de koeien van het land willen halen, een beetje knuffelen op de hooizolder en met de kippen op stok want in de ochtend begint vroeg op het boerenland! De romantiek van het platteland is voor vele singles aantrekkelijk op tv maar minder bekoorlijk in echt.  Natuurlijk, er zijn uitzonderingen. Er zijn, gezien de populariteit van het programma en het aantal brieven dat er binnenkomt altijd singles die het jachtige, drukke leven van de stad met liefde en plezier achter zich willen laten om te settelen op het platteland.

Uitgaan op het platteland

Eenmaal gesetteld op de boerderij betekent natuurlijk niet dat je nooit meer wilt uitgaan. En in tegenstelling wat velen denken, ook op het platteland zijn andere, maar genoeg uitgaansmogelijkheden. Ok, je zult wat langer in de auto moeten voor de bioscoop en het theater is ook niet meer om de hoek, maar wat te denken van heerlijke restaurantjes die net zo lekker en vaak veel betaalbaarder zijn dan in de stad? Mooie plekjes om te picknicken, fietsen echt te onthaasten in de vrije natuur? Braderieën en markten zijn nog authentiek en reuze gezellig. Of wat te denken van je jaarlijkse kermis? Nee, het boerenleven is zo slecht nog niet. Misschien verklaart dat de magische aantrekkingskracht van Boer zoekt Vrouw.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.