Boer zoekt vrouw populairder dan ooit

Nederland schaart zich weer massaal voor de buis voor de nieuwe serie van Boer Zoekt Vrouw. Maar liefst 3,1 miljoen mensen hebben gekeken naar de eerste aflevering van het vierde seizoen.

De liefdeszoektocht van de agrariërs houdt Nederland al jaren bezig. Want ook voorgaande jaren brak het programma van Yvon Jaspers bij de KRO record na record. Zondag waren het de boeren Peter, Wim, Wietse, Hans en Jos die op de voet werden gevolgd tijdens hun liefdesperikelen.

Boer Hans uit Limburg heeft een bloemenbedrijf. Boer Peter uit Noord Brabant heeft een Hengstenhouderij en -fokkerij. Wietse uit Friesland heeft een melkveebedrijf. Jos uit Gelderland zit in de bloembollen. En Boer Wim uit Overijssel heeft een melkveebedrijf.

Via de website van de KRO kunnen liefhebbers op de hoogte blijven van het wel en wee van de boeren. Singles die belangstelling hebben om zonder televisiecamera te daten met een boer of boerin kunnen terecht bij de Nederlandse datingsite Farmdate.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?