Na het debacle met Rimke in het programma Boer zoekt Vrouw heeft boer Tom nu een nieuwe liefde gevonden. “Marieke heeft gewoon alles en we gaan er voor de volle 100% voor”, aldus de tot over zijn oren verliefde Tom. 

Smoorverliefd

“Ik ben super blij. In je hoofd ben je naar iets op zoek, en nu heb ik haar dan eindelijk gevonden. Sommige meiden hebben een paar eigenschappen waar ik naar op zoek was, maar Marieke heeft gewoon alles. Op een schaal van 0 tot 10, een dikke 10!”, laat een smoorverliefde Tom weten.

Hij vervolgt op de website van Boer zoekt Vrouw: “Marieke heeft een ontzettend mooi karakter: ze is lief, attent, slim, grappig. Ze heeft een heel sterke uitstraling, en ze heeft prachtige ogen. En ze is vooral heel leuk! Ik ben echt zo blij dat we elkaar zijn tegengekomen. We gaan er voor de volle honderd procent voor.”

Boer zoekt Vrouw

De tulpenhunk uit het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp bedankt ook Boer zoekt Vrouw voor zijn liefdessucces: “Ik kan ook heel goed met Marieke praten. Dat heb ik echt aan Boer zoekt Vrouw te danken. Ik ben een stuk opener geworden en ik praat makkelijker over mijn gevoelens.” “Door Boer zoekt Vrouw, en de relatie met Rimke, zijn er bij mij weer wat deurtjes geopend, en daardoor kan ik nu vol voor Marieke gaan. Daar ben ik het programma erg dankbaar voor.”

Ex Rimke

De boer, die een recordaantal van 1808 brieven kreeg, had kort iets met zijn logee Rimke.  Zijn nieuwe liefde Marieke: “De vonk sloeg niet al via de tv over hoor, ik vond het eigenlijk juist jammer voor hem en Rimke toen ik zag dat het uiteindelijk niets was geworden. Met Tom raakte ik toevallig aan de praat tijdens een feestje in Schagen. Eén van zijn vrienden kende ik nog van de middelbare school.”

Aandacht

“Ik vind Tom echt heel leuk en ik ben hartstikke verliefd, maar ik had het lekkerder gevonden als hij gewoon Tom was geweest in plaats van boer Tom. Het is wel even wennen, alle aandacht die hij krijgt, en dan zijn we er nog niet eens echt samen op uit geweest. Ik vind het ook spannend om nu aan iedereen te laten weten dat we samen zijn.”