Boer Jos al bijna verliefd

Jos, de populairste agrariër van Boer zoekt Vrouw, viel met zijn neus in de boter. Er zat een vrouw tussen zijn speeddates die zijn hart sneller deed kloppen. Het lijkt te gaan om Jacqueline. De vrouw, met bruin krullend haar, viel op basis van haar brief en foto al in de smaak bij Jos, en bij het speeddaten bleek het leuk. “leuker dan ik dacht”, straalde Jacqueline.

Jos kreeg meer dan de helft van alle ingestuurde brieven dit vierde seizoen, ruim 800 van de 1600. Jos: “Ik heb een heel goed gevoel.” “Al verliefd?”, vroeg presentatrice Yvon Jaspers. “Het zou kunnen”, zei de boer.

Jacqueline gaat, net als Jos, voor ‘duurzaamheid’, en ze vertelde eerder even getrouwd te zijn geweest. De twee zullen elkaar in de volgende aflevering beter leren kennen. Ook boeren Wietse, Wim, Peter en Hans kozen vijf van de tien dames uit na hun speeddates. Ze gaan met de vrouwen een dagje uit. Daarna moeten ze er weer twee wegsturen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?