knap en single

Boek voor MANNEN, het Sinterklaascadeau voor VROUWEN

‘Boek voor MANNEN – heb het lef om echte keuzes te maken’ van Eelco Smit is hèt Sinterklaascadeau voor vrouwen. Vrouwen kopen 80% van alle boeken, en Smit doet dan ook een oproep aan vrouwen in Nederland: “Als je Boek voor MANNEN cadeau geeft aan je man dan is dat tegelijk een groot cadeau aan jezelf.”

Ook met Sinterklaas is de vrouw de baas

Uit consumentenonderzoek blijkt dat 80% van de aankoopbeslissingen wordt genomen door vrouwen. Vrouwen beschikken niet alleen zelf over steeds meer besteedbaar inkomen, maar zijn ook de belangrijkste beslissers bij gezinsaankopen en die van hun man. Dus met de feestdagen is de vrouw de baas over de cadeaus voor hun mannen.

Cadeau voor jezelf

“Boek voor MANNEN heeft bewezen dat het mannen helpt om doelgerichter, daadkrachtiger en gelukkiger te worden. Daar worden vrouwen dan ook gelukkiger van. Dus als je Boek voor MANNEN cadeau geeft aan je man dan is dat tegelijk een groot cadeau aan jezelf,” aldus de auteur Eelco Smit.

Uitzonderlijk

Boekhandelketen AKO zet deze week Boek voor MANNEN in de spotlights, zowel in de AKO-krant als in de winkels. Ook Shopping Centre Schiphol Plaza besteedt in december aandacht aan het boek. Bij de AKO-winkels blijft het boek een jaar na publicatie doorverkopen.

Een uitzonderlijke situatie, zegt AKO Inkoper Boeken Martina Mattersdorfer. “We zien niet vaak dat een non-fictie titel zo lang stabiel blijft doorverkopen.”

Veel in de belangstelling

Veronica-DJ en bewustzijnsexpert Patrick Kicken gaat de luisterversie van Boek voor MANNEN inspreken. Kicken over het boek: “Er zijn maar weinig boeken over persoonlijke groei en ontwikkeling die mannen zo rechtstreeks en met humor aanspreken als Boek voor MANNEN. Je kunt het je als man eigenlijk niet veroorloven om dit boek niet te lezen.”

Boek voor MANNEN verscheen in november 2012. Het boek kreeg aandacht van onder meer BNR Nieuwsradio, Ruud de Wild – Radio 538, NRC Next, Het Parool en Telegraaf. Eén jaar na verschijnen beleeft het boek zijn vijfde druk.

Grote impact op lezers

De impact van Boek voor MANNEN blijkt uit de reacties van lezers. “Als ik dit boek twee maanden eerder had gelezen was ik niet gescheiden,” schreef een bekende ondernemer. “Ik geef het aan mijn zoon zodra hij volwassen dreigt te worden,” schreef een andere lezer. “Een must voor iedere man die vragen heeft en perspectief zoekt.”

Ook van vrouwelijke lezers kreeg het boek positieve reacties. Zo schreef Anne Marth Kuilder op Managementboek.nl een recensie waarin ze bekent fan van het boek te zijn geworden.

“Beste mannen van Nederland, ga dit boek lezen en ga op zoek naar je missie en tribe. Dat maakt van jou een leukere man en inderdaad, daar worden vrouwen ook gelukkig van,” aldus Kuilder van Managementboek.nl.

Over de auteur

Eelco Smit is bedrijfseconoom en Personal Business Coach van zowel succesvolle ondernemers, artiesten en sporters als mensen die helemaal aan het begin van hun loopbaan staan. Smit maakte eerder carrière als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance in Amsterdam en als commodity broker in Londen. Sinds 2004 heeft hij als coach al honderden mensen geholpen hun doelen te stellen, keuzes te maken en hun ambities te realiseren.

Wil je alvast het boek inzien, klik dan op Boek voor MANNEN.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!