boek actie verloren vrouw

Boek Actie: Niemand is ooit verloren

Het debuut van Catherine Lacey sloeg in als een bom. The New Yorker noemde het ‘een van de beste boeken van het jaar’ en The Wall Street Journal prees het als ‘een van de meest veelbelovende romans van het jaar’! 

Indringende roman met humor

De jonge vrouw Elyria besluit op een dag om zonder iemand iets te vertellen een enkele reis naar Nieuw-Zeeland te boeken en daarmee haar man, haar werk en het hele New Yorkse leven achter zich te laten.  Terwijl haar man probeert te achterhalen wat haar beweegredenen zijn, stapt Elyria in auto’s van wildvreemde mannen en vrouwen, om uit te stappen op immer desolate plekken.

Maar is het wel mogelijk om echt verloren te zijn? Elyria’s risico’s worden slechts geëvenaard door de risico’s die Catherine Lacey op papier neemt: een even indringende als humorvolle roman over obsessies, liefde en verlies.

///////////////////////////////

Winnaars!

De winnaars van deze doe mee & win actie zijn bekend! Wij feliciteren Danielle Hummel, Sabine de Visser, Petra van de Berg, Anna van der Schaaf en Nicky de Vaal met het boek ‘Niemand is ooit verloren’. Jullie ontvangen het boek binnenkort thuis op de mat!

///////////////////////////////

Over Catherine Lacey:

Catherine Lacey (1985) publiceert in The New York Times, McSweeney’s, The Paris Review, The Believer en The Atlantic. Ze werd uitgeroepen tot Granta’s New Voice in 2014. Ze is vertaald naar het Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Ze woont in New York, waar ze werkt aan haar tweede roman.

Doe mee en win dit boek!

Wil jij kans maken op een exemplaar van “Niemand is ooit verloren”? Singlessite.nl geeft er 5 cadeau!

1). Like & Deel het actie-bericht op FB met je vrienden

2.) Mail ons jouw naam, leeftijd en adresgegevens op winactie@singlessite.nl

Allebei gedaan? Dan ontvang je in week 20 bericht of je een van de gelukkige winnaars bent!

Uitgever: DasMag

niemand is ooit verloren

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.