Er komt een nieuw televisieprogramma voor singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Ditmaal trekt BNN alles uit de kast om voor jou een mooie match te vinden. Het programma First Date kan natuurlijk alleen gemaakt worden met singles, dus ze zijn op zoek naar jou!

Oproep

Wereldwijd zijn miljoenen van ons op zoek naar ware liefde. Maar hoe en waar vind je nu de liefde van je leven? Voor een nieuw programma opent BNN speciaal een restaurant waar singles op eerste date gaan. Het ‘First Dates’ restaurant. De kandidaten die meedoen zijn jong, oud, hetero, homo en uit alle lagen van de bevolking. Met slechts één doel stappen ze naar binnen: de liefde van hun leven vinden.

Integer

Het is ons doel om een puur en integer programma te maken. Door de grote mensenkennis die onze redactie heeft dankzij het werken aan programma’s zoals Hello Goodbye en 24 uur met…, weten we zeker dat we voor de singles een mooie match kunnen vinden. En wie weet blijkt dat uiteindelijk zomaar de liefde van je leven te zijn!

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan ons programma? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar firstdates@blazhoffski.nl!

BNN First Dates

2 reacties

  1. Hallo
    Mijn naam is stefanie, ik ben 49 jaar , sinds 13 jaar single . Heb naar mijn scheiding volledig de focus op de opvoeding van mijn 2 jongens gezet… en op mijn werk.
    Hun zijn inmiddels 22 en 15 jaar.

  2. Hallo mijn naam is matthijs ben 34 jaar en ben sinds 3 jaar vrijgezel. Na een moeilijke periode na mijn scheiding heb ik de ware niet kunnen vinden omdat ik me volledig op mijn zoontje richte die om de twee weken bij me is en mijn eigen bedrijf. Kom veel mensen tegen maar ben de ware vrouw nog niet tegengekomen of ben ik gewoon bang om weer mijn gevoelens te tonen, welke vrouw kan mij weer openbreken en laten voelen wat liefde is

Reacties zijn gesloten.