kom in actie

Blijf niet thuiszitten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen tegen singles. Blijf niet thuiszitten. Hoe vaak is er bij jou al spontaan aangebeld door een single die op zoek is? Nooit. Nee, dat gaat ook niet gebeuren. Dus wil je iets, dan moet jij in ieder geval de deur uit. Kom letterlijk en figuurlijk in actie.

Blijf niet thuiszitten

Het maakt in eerste instantie niet uit wat je doet. Het belangrijkste voor het ontmoeten van singles is in ieder geval dat je niet thuis moet blijven zitten. Denk je dat online daten voldoende is, dat is niet zo. Ga naar buiten, geniet van het zonnetje of van de kou op je gezicht. Je moet in actie komen, zorgen dat je in beweging blijft. Stil gaan staan en passief worden en alleen maar blijven dromen, heeft nog nooit een single aan de man of vrouw gebracht.

Groepsfitness

Als voorbeeld van een daadkrachtige actie is het ontmoeten van singles tijdens groepsfitness. Ten eerste moet je wel weten of fitness iets voor jou is. Heb je ooit een les geprobeerd en vond je dat niet prettig, dan zou je ook een keer bij een andere sportschool kunnen proberen. Laat je niet meteen afschrikken. Bij het uitzoeken van de meest geschikte sportschool kun je informeren hoe de verhouding man en vrouw is, dat is niet raar om te vragen.

Dus wil je investeren in je gezondheid en je netwerk? Ga dan meedoen met een  fitness-groepsles en je verbetert niet alleen je conditie en kracht, je kunt ook snel en makkelijk andere singles tegenkomen. Wanneer je begint met aerobics, spinning of iets dergelijks, is het normaal dat je nog weinig conditie en kracht hebt. Je moet dus wel wat mentaliteit in huis hebben om te blijven trainen en vol te houden.

Afspraakje?

Dat jij je best doet helpt je ook aan afspraakjes. Je uitstraling na een uurtje sporten is vaak een blije en vol van voldoening Maak praatjes voor en na de trainingen. Neem op een gegeven moment initiatief, als je dat zou willen, maar ga niet overdreven versieren. Vaak is het al voldoende als je leuk contact maakt en je natuurlijke aantrekkingskracht het werk laat doen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.