liefde of lust

Blijf daten met je partner

Huwelijken stranden en relaties tussen ongehuwden lopen nog sneller op de klippen. Reden voor paniek? Niet meteen, maar wel het moment om tot actie over te gaan. Ga samen weer de seks uitvinden die je in het begin van jullie relatie had. 

Favoriet recept

Het recept voor een lange en gelukkige seksuele relatie bestaat helaas niet. Maar er is wel een recept dat kan helpen de seks leuk te houden. Daten met je eigen partner! Niet slechts eenmaal, maar zeer frequent.

In de spreekkamer van de seksuoloog wordt hier vaak in het begin tegen geageerd: “ik ga toch geen kruis in mijn agenda zetten”, “seks moet spontaan gebeuren, dat plan je toch niet” of “we zien elkaar toch al iedere dag”.

Maar zeg eens eerlijk, door de waan van de dag komt het er niet van om echt even rustig de tijd voor elkaar te nemen, intens van elkaar te genieten of heerlijk te vrijen. Er lijken altijd dingen te zijn die voorgaan: werk, studie, kinderen, sport, huishouden en leuke dates met ándere mensen dan je eigen partner…

Daten

Daten kan zo verbindend zijn. Denk aan die leuke dates met je vriendinnen, met die dierbare vriend en die eerste dates met die leuke man/vrouw die nú jouw partner is. Nu die leukerd echter je eigen partner is geworden, stop je met daten. Jammer toch. Daten met hem/haar was in het begin van de relatie zo leuk en dat kan het nog steeds zijn. Pak je kans, steek er energie in, maak samen plannetjes en neem verantwoordelijkheid voor je relatie.

Ideeën

Wat kan je doen tijdens een date met je partner? Natuurlijk kan je lekker uit eten gaan, borrelen in jullie favoriete kroeg of samen naar het theater of de film gaan. Daten met je partner kan ook intiemer. Wat denk je van samen eten in bed, lekker samen douchen, elkaar een uitgebreide lichaamsmassage geven, spannende foto’s maken van elkaar, wandelen door de duinen, dansen in de huiskamer, samen naar de sauna gaan of je seksuele fantasieën delen met elkaar.

Plannen

Misschien krijg je na het lezen hiervan wel zin in die date met je partner. Maar hoe pak je dat aan? Waar vind je de tijd en de privacy om dit voor elkaar te krijgen? Als je een date niet plant komt het er vaak niet van. Dus pak alle twee je agenda en plan de date! En als een vriendin je belt om wat af te spreken zeg je: “Ik heb al iets, namelijk een date met mijn partner”. Dat klinkt leuk, hè.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.