Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
blij met jezelf
31 mei 2017

Blij zijn met je zelf is allerbelangrijkste

Wat je van singles vaak hoort is dat ze best open staan voor een relatie. Maar dan moet het wel een relatie zijn zonder gedoe. Een relatie waaraan altijd geschaafd en geschraapt moet worden, daar kijken de meeste singles niet naar uit. Dan blijven ze nog liever in hun uppie.

Blij zijn met jezelf is allerbelangrijkste

In je uppie blijven en dat heerlijk vinden, dat gevoel overheerst ook bij Miranda, die 47 jaar en in Vught woont. Zijn vertelt in SOLO in BN DeStem dat happy zijn met zichzelf voor haar ambitie nummer 1 is. Een relatie zou ze best willen, maar dan een zonder gedoe. Als samenzijn niet vanzelf gaat, dan is het niet de relatie waar zij op had gehoopt. Dan maar liever alleen.

In liefde voor jezelf

Lukt een relatie dan niet omdat je als single vaak te veeleisend bent? Die overtuiging heeft Miranda niet. Zij vindt zichzelf ook niet veeleisend maar ze heeft wel veel wensen. Ze wenst dat mensen meer in liefde zouden leven. Te beginnen met liefde voor jezelf. Erachter komen wat goed is voor jou en daarnaar leven. Zo is vrijheid voor Miranda ook belangrijk. Ballast van je af durven gooien.

Veranderen en zelfontplooiing

Vriendschappen onderhield ze vanuit afhankelijkheid. Het familiegevoel wat ze miste vulde ze er mee op. Nu ze wat verder is in haar leven beseft ze dat ze geen opvulling meer zijn maar een aanvulling en dat dit een stuk beter voelt. In haar werk als managementcoach verandert zij bedrijfsprocessen. Zelf zit ze met haar leven continu in een veranderproces. Ze kiest daar bewust voor en zelfontplooiing heeft haar volledige aandacht.

Er is meer dan geld alleen

Ze voelt zich aangetrokken tot iemand die dicht bij zichzelf staat. Die niet enkel zijn hoofd laat spreken, maar zijn hart. Iemand die onafhankelijk is en zich zelf kan redden. Ze knapt af om mensen die materialistisch zijn en denken in geld en spullen. Er is veel meer dan dat. Ze wil mannen best laten zien dat ze hen aardig vindt door te flirten. Helaas vatten mannen dat vaak verkeerd op waardoor Miranda wat gereserveerder is geworden.

Lust met liefde is mooi

Ze noemt als taboe dat seksuele intimiteit lastig voor haar was. De ander dichtbij laten komen, vereist dat je je open stelt voor de ander. Dat gaat laatste tijd wel beter. Mannen moeten haar maar nemen zoals ze is, anders moeten ze maar weggaan. Seks vindt ze mooi zeker als het meer is dan lust. Lust die gepaard gaat met liefde, dat is pas echt interessant. Ben je in die verbinding met elkaar, dan kun je nog meer genieten.

Gelukkig zijn is een keuze

De angst blijft dat mensen niet haar zien, maar alleen haar buitenkant. Echt contact maken zit er dan niet in. Is er geen gevoel van gelijkwaardigheid voor Miranda voelbaar, dan kan zij zich moeilijk geven. Gelukkig zijn is volgens Miranda een keuze en daar moet je iets voor doen. Bij jezelf naar binnen kijken, knopen ontwarren, ballast van je afgooien en vrij durven zijn. Ze in blij dat ze kracht in zichzelf gevonden heeft. Ze laat zich door niemand of niets meer kleineren.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

Verleiden met de ogen

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

Lust in tijden van corona

Onze seksuele behoeftes blijven in deze tijd onverminderd bestaan. Dat merken...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie