lesbisch scheiden sneller

Biseksuelen onthullen seksuele verschillen met mannen en vrouwen

Fantaseer jij er weleens over hoe de seks zou zijn met iemand van het andere geslacht dan waar jij normaal gesproken op valt? Niemand die dit verschil beter kan vertellen dan mannen en vrouwen die op beide sekses vallen! Bij Reddit onthullen biseksuelen wat de voornaamste verschillen zijn tussen mannen en vrouwen op seksueel vlak. “Vrouwen kussen veel zachter, “ klinkt het.

Venus en Mars

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, zo klinkt de uitdrukking. Maar klopt dat ook? Op Reddit wordt aan biseksuelen de vraag gesteld wat de verschillen zijn tussen seks met een man of met een vrouw. Zowel mannen als vrouwen doen daarbij uitgebreid hun mening uit de doeken op het forum.

Meer orgasmes

“Op vlak van relaties is er niet veel verschil,” vindt een vrouw. “Maar seks met vrouwen duurt bij mij meestal langer, met meer orgasmes. Bij mannen draait het allemaal meer rond de penetratie. Al heb je zowel bij mannen als vrouwen ‘gevers’ en ‘nemers’.” Een andere dame vindt dat het bij mannen meer puur om de seks gaat, terwijl vrouwen meer knuffelen en affectie tonen. “Met mannen staat alles veel meer in het teken van het bereiken van een hoogtepunt,” vindt nog een derde.

Overal zachter

“Kussen met vrouwen is helemaal anders,” vindt een vrouwelijke Reddit-gebruikster, en een andere vrouw bevestigt: “Vrouwen kussen veel zachter. Bij mannen is het allemaal wat ruwer en harder.” Een standpunt dat door meerdere vrouwen en mannen wordt beaamd: “De lippen van een vrouw zijn veel zachter. Ze hebben natuurlijk ook geen snorren en baarden die kunnen prikken.” Niet alleen de kussen zouden zachter zijn, ook het lichaam van een vrouw blijkt zachter dan dat van een man. “Al dat smeren en hydrateren haalt effectief iets uit, want een vrouwenhuid is veel zachter. Ook fysiek is hun lichaam zachter, door onder meer borsten en andere vrouwelijke vormen.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.