Biseksuele datingsite gelanceerd

De datingsite Second Love lanceert een nieuwe website die is bedoeld voor mensen die een keer een avontuurtje willen met iemand van hetzelfde geslacht.

Uit onderzoek van de website blijkt dat 30 procent van de Nederlandse mannen geïnteresseerd zijn in een, al dan niet eenmalig, seksueel avontuurtje met een andere man. Van de vrouwen wil eveneens 30 procent wel eens een vrijpartij met een andere vrouw. Het gaat hierbij om mannen en vrouwen die zichzelf niet homoseksueel noemen.

De uitslag was reden voor de eigenaren van de site om de website Bi Love op te richten. Geïnteresseerden kunnen op de site een profiel aanmaken om zo iemand van eigen geslacht te ontmoeten. De website zegt discreet te werk te gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?