sylvie meis met miljonair

Bindingsangst of nieuwe liefde voor Arie Boomsma

Ook al heeft hij een hele lange relatie achter de rug, Arie Boomsma vindt het toch ietwat moeilijk om zich opnieuw te binden. Hij is er wel aan toe maar een exclusieve relatie lijkt hem nog lastig. “Ik vind het gewoon moeilijk om echt rekening met iemand  te moeten houden.”

“Ik heb nu wel zin in meer vastigheid, maar ik ben ook heel bang voor het obligate, het gedwongene”, vertelt de presentator in een interview met Libelle. Boomsma en zijn vriendin beëindigden in 2010 hun relatie, na veertien jaar. Sindsdien is de presentator stukken impulsiever geworden.  

“Veel mensen kijken een verliefdheid eerst even wat maanden aan voordat ze er een naam aan geven, maar dat lukt mij gewoon niet. Ik denk na een half uur al: gaat dit ergens naartoe? En als dat niet zo is, heb ik geen enkele zin meer om er iets van te maken,” vertelt Boomsma.

Afspraakjes

Boomsma heeft nu al een aantal afspraakjes gehad met dezelfde vrouw en zegt verliefd te zijn. “Ik heb echt zin om er iets van te maken. Ik heb goede hoop, maar ik noem het nog niets. Het is heel leuk met haar, maar ik wil er eigenlijk niet te veel over zeggen. En officieel is het nog niks, het is nog vloeibaar tussen ons.”

De presentator beseft dat hij niet de makkelijkste man is. “Ik houd veel van vrouwen, vind ze heel interessant. Maar ik denk ook dat ik een lastige man voor ze ben. Dat besef ik, maar ik blijf toch zo.”

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.