Je gaat naar een tuinfeest, strandbar, bbq of op vakantie en het wordt onverwachts veel zonniger dan gedacht. Natuurlijk heb jij je uitgerekend die dag je bikini niet bij je! Wat doen je dan? Dan maak je ‘m zelf!

DIY bikini

Zangeres Rihanna rustte onlangs uit aan het zwembad. Dat deed ze op uiterst originele wijze: ze maakte van een peperdure Hermes-sjaal een bikinitopje. Het resultaat was een erg sexy top.

Sexy zelf-top

De 27-jarige zangeres liet het resultaat van haar doet-het-zelftop, sexy tattoo en lichaamsketting zien op Instagram. Op deze manier wist ze ook perfect ontsierende witte lijntjes van schouderbandjes te voorkomen. Rihanna maakte haar glamoureuze look helemaal af met rode lipstick en een bijpassende manicure.

rihanna bikini top

Sjaal als bikini

Als jij op vakantie, of een festival, je bikini bent vergeten, dan kun je net als Rihanna er zelf eentje in elkaar draaien.  Het enige dat je bij je moet hebben is een sjaal en die hoeft natuurlijk niet peperduur en van Hermes te zijn, je kan met alle soorten en maten aan de slag. In onderstaand filmpje worden de beste manieren uitgelegd om zelf bikini en topjes te knopen. Succes!