Bijna helft wil nieuwjaarskus collega’s niet

Bijna de helft van de Nederlanders, 43 procent, zit niet te wachten op nieuwjaarszoenen van collega’s. Veel werknemers ontwijken hun collega’s liever vanwege een slechte adem of te veel parfum.

Ook vinden veel mensen het vervelend te lang vastgehouden te worden bij het overbrengen van de nieuwjaarswensen, blijkt uit onderzoek van nationalevacaturebank.nl. Werknemers proberen kussen te vermijden door in een keer iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen of te zeggen dat ze verkouden zijn.

Zestien procent van de werknemers zegt iedereen te kussen en een kwart geeft aan alleen met knappe collega’s te zoenen om nieuwjaarswensen over te brengen. Veertien procent van de ondervraagden noemt collega’s die niet willen zoenen ‘kil en afstandelijk’.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?