Bijna helft van vrouwen date graag jongere man

Vier op de tien rijpe vrouwen wil een jongere man daten, dat blijkt uit een Britse enquête. Een op de drie zou zich echter wel schamen voor haar toyboy.

Jonger dan ooit
Een kwart van de vrouwen heeft momenteel een relatie of is getrouwd met een jongere man. Het onderzoek werd verricht door Yesmrsrobinson.com, een datingsite voor oudere vrouwen die een jongere man zoeken. Volgens een vertegenwoordiger is het nu zo dat 40-jarige vrouwen er jonger uitzien dan ooit en zich ook zo voelen, moderne jonge mannen appreciëren dan weer het zelfvertrouwen en de ervaring van een oudere partner. 

Jonger voelen
“We ontdekten dat er meer dan zes miljoen Britse vrouwen geen jongere partner hebben maar er wel een willen, de helft gelooft dat een toyboy haar tot zes jaar jonger kan doen voelen. Single vrouwen beginnen anders te denken over het leeftijdsverschil met hun potentiële partners”, aldus de vertegenwoordiger.

Zonen aantrekkelijk
Eén op de vijf gaf toe de vrienden van hun zoon aantrekkelijk te vinden. Deze toyboys hebben ook een negatief kantje. 37 procent zegt dat ze beschaamd zouden zijn een jongere man te introduceren aan vrienden. De favoriete toyboy was de Britse tv-chef Gino D’Acampo, op de tweede plaats kwam acteur Ewan McGregor, de derde plaats was voor Enrique Iglesias.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!