Bijna alle mannen denken cupmaat vrouw te kennen

Zo’n 85 procent van de mannen zegt te weten wat de cupmaat van zijn vrouw is. Hun partners zijn het daar echter niet mee eens. Slechts 56 procent van de vrouwen is er namelijk van overtuigd dat haar man weet welke cup ze nodig heeft. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse webshop Annadiva onder ruim 450 mannen en vrouwen.

Mannen denken dat hun vrouw of vriendin doorgaans één van de standaard cupmaten heeft, B, C of D dus. Dat hun partner grotere of kleinere borsten heeft, lijkt veel mannen te ontgaan. Bijna geen enkele man schat dat zijn vrouw een A-cup of een E-cup (of groter) heeft.

Favoriete kleur
Daarnaast peilde de webshop ook naar de lingerievoorkeuren van beide geslachten. Qua kleur bleken zowel mannen als vrouwen zwart te verkiezen.

Bij mannen was rood het tweede favoriete kleur, maar daar waren de vrouwen het helemaal niet mee eens. Bij hen staat wit op de tweede plaats. Daarnaast houden ze ook wel van een handige, huidkleurige beha. Daar moeten mannen dan weer niets van weten.

Cadeau
Verder bleek ook dat mannen vrij veel belang hechten aan mooie lingerie. Ze vinden zelfs dat hun vrouwen gerust wat meer mogen uitgeven aan een mooi setje. De meeste vrouwen vinden dat echter niet nodig. Daarom geeft 55 procent van de mannen wel eens lingerie als cadeau. Vrouwen lijken dat echter niet zo te zien. Slechts 32 procent van hen zei namelijk dat ze af en toe lingerie krijgen van hun geliefde

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?