omgaan ex nieuwe partner

Bijna 3,5 miljoen kijkers voor Boer Zoekt Vrouw

Ruim 3,4 miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Dit blijkt uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Aletta uit Bonaire, Jan uit Canada en Wim uit Tanzania kregen elk tien brievenschrijvers voor hun neus. Na het speeddaten mochten de boeren vijf van de geïnteresseerden uitkiezen om beter te leren kennen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het KRO-programma, waarin dit keer boeren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar een nieuwe liefde, trok begin september al 3,1 miljoen kijkers. Toen werden de boeren voorgesteld.

Ondanks de enorme score wist het programma in het verleden nóg meer kijkers te trekken. Zo stemden er in 2011 verschillende keren meer dan 5 miljoen kijkers af op het datingprogramma.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single