Bij mannen zit vreemdgaan in de familie

Ging je schoonvader vreemd? Dan is de kans groot dat ook jouw partner buiten de deur snoept.

Wat mannen betreft, zit vreemdgaan in de familie. Dat blijkt uit onderzoek. Vaders blijken een duidelijke voorbeeldfunctie. Wanneer een jongen getuige was van de ontrouw van zijn vader, heeft hij meer kans dit gedrag te kopiëren. Ze gaan vreemd omdat ze seks willen en meer bedpartners.

Andere opties
Vrouwen gaan vreemd uit ontevredenheid. Ze gaan dan op zoek naar een andere relatie. Ze zijn niet zozeer uit op seks. “ Soms is het voor een vrouw beter om in een slechte relatie te blijven, omdat een slechte partner soms beter is dan geen, zeker als er kinderen in het spel zijn. In tussentijd kijken vrouwen naar andere opties”, aldus een onderzoeker.

Seks
Het feit dat een dochter niet zo snel het gedrag van haar vader overneemt, is volgens psychologe Martie Hasleton genetisch bepaald. Aantrekkelijke mannen krijgen vaak knappe zonen, deze mannen hebben meer de neiging om vreemd te gaan. Een mooie dochter van een knappe moeder zal zich anders gedragen. “ Een knap meisje zal niet noodzakelijk ontrouw zijn, ze kiest vaker voor een ‘goede’ partner. Mannen en vrouwen zoeken andere dingen in een relatie. Mannen gebruiken hun aantrekkelijkheid voor seks, vrouwen om de best mogelijke partner en een goede vader voor hun kinderen aan de haak te slaan”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?