orgasme

Bierdrinkers vaker seks op eerste date

Wil je weten of je afspraakje geïnteresseerd is in seks op jullie eerste date? Dan is er een goede manier om daar achter te komen: vraag of hij (of zij) graag bier drinkt. Ben je veeleer op zoek naar een vaste relatie? Zoek dan uit of hij graag op een boot zou wonen of graag horrorfilms ziet. Volgens de stichter van een Britse datingwebsite zijn dat enkele van de simpele vragen die je bijna alles kunnen vertellen over een potentiële partner.

Bier

Zowel mannen als vrouwen die van een pintje houden, zijn bijvoorbeeld 60 procent meer geneigd om snel in bed te duiken met een nieuwe partner. “Dat geldt zowel voor heteroseksuelen als homoseksuelen”, bevestigt Christian Rudder, een Harvard-student die de datingwebsite OKCupid oprichtte. Na het analyseren van de profielen en interacties van honderd miljoen gebruikers, stelde Rudder vast dat het drinken van bier de beste indicator is voor vluchtige seks.

Seks, roken en God

Daarnaast vond hij ook drie vragen die kunnen voorspellen of het koppel een langetermijnrelatie tegemoet gaat. Hoewel de meeste mensen denken dat je het best naar hun opinies over seks, roken en God vraagt, is dat niet het geval.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam