uitgaan in middelpunt

Bezorg je date een warm gevoel

“Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, als jij me aankijkt lieve schat. Wat moet ik zonder jou beginnen? Hoor je ’t bonzen van mijn hart? Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, al raak ik jou maar even aan. Dan wordt ’t warm en koud van binnen. Ik kan niet zonder jou bestaan.” 

Bezorg je date een warm gevoel

Zoals Corry Konings zingt in haar lied krijgt ze een warm gevoel van binnen. Wil jij ook graag dat iemand een warm gevoel van jou krijgt? Dit kun je een beetje sturen door een onpersoonlijk gevoel te mengen met een persoonlijke interactie.  Het resultaat kan zijn dat je meer aantrekkingskracht en affectie voelt. Een hele simpele actie is je date iets warms aan te bieden, zoals een kopje thee of koffie. Uit psychologisch onderzoek blijkt dat mesnen na het verkrijgen van een warm drankje meer sympathie voelen. De fysieke warmte wordt vertaald naar persoonlijke warmte.

Romantische muziek helpt bij date

Muziek heeft ook een sterke uitwerking op onze stemming en op onze geest. Het is niet dat we allemaal vrolijk en blij worden van de liedjes van Corrie Konings, maar in het algemeen worden we van muziek kalm, vrolijk of romantisch. Het blijkt dat vrouwen die romantische muziek geluisterd hebben sneller ja zeggen op een date dan wanneer ze naar top-40 muziek geluisterd hebben. Kies je naast de juiste muziek ook nog goede geuren en kleuren dan is je romantische moment bijna van succes verzekerd.

Ben het middelpunt

Mensen die iets bijzonders kunnen, vallen op. Mensen die goed voor een groep kunnen praten zijn bevoorrecht. Vind je het zelfs ook nog leuk en kun je het goed dan is dat mooi meegenomen. Het maakt je in andermans ogen bijzonder. Doe er je voordeel mee.  Is dit voor jou te veel van het goede dan is het mogelijk de aandacht op je te richten door een strategisch middelpunt in een ruimte te kiezen. Je valt dan al positief op. Mensen die zich tussen anderen durven begeven vallen al meer op dan mensen die aan de zijkant staan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.