aantrekkelijke types

Bezette types zijn interessant

Mannen die bezet zijn, worden vaak door vrouwen interessant gevonden. Vrouwen kunnen daar gevoelig voor zijn. Het lijkt erop dat het feit dat deze mannen door een ander goed gekeurd zijn, ze een soort keurmerk krijgen. Een keurmerk van aantrekkelijkheid maar jammer genoeg niet van beschikbaarheid.

Bezette types zijn interessant

Deze groep bezette mannen kunnen onderverdeeld worden in verschillende groepen. Voordat je verder leest en je jezelf van alles gaat wijs maken moet je weten dat slecht 1 op de 15 mannen zijn huidige partner verlaat voor een vrouw waar hij een affaire mee heeft. Bezette mannen zijn interessant maar vooral onbetrouwbaar.

1. Egocentrische types

Tot deze types behoren de mannen die vooral hun eigen gang gaan en weinig rekening met jou houden. Ze zijn stoer en onafhankelijk en lijken niemand nodig te hebben. Ze hebben vooral oog voor zichzelf en niet voor jouw behoeften. Je bent beter af zonder hen.

2. Pijn veroorzakende types

Zo’n type als partner die je beschadigt, tekort doet of vernedert is voor niemand goed. Ze kunnen je geestelijk of lichamelijk behoorlijk pijn doen. Natuurlijk lijken er mooie en lieve momenten, ook excuses en beloften na spijt. Blijf echter uit zijn buurt.

3. Hulpbehoevende types

Er zijn mensen die het altijd moeilijk hebben. Die slachtoffer van hun eigen persoonlijkheid zijn. Het kunnen ook oprechte mensen zijn die altijd onhandig zijn en daardoor in psychische of praktische problemen komen. Wil je iets met zo iemand, dan is het belangrijk ook aan jezelf te denken.

4. Emotionele koude types

Er zijn vrouwen die vallen voor koele, gevoelloze types die weinig liefde en medeleven voor anderen hebben, enkel voor zichzelf. Ze worden vaak aantrekkelijk gevonden omdat ze in control lijken. Vaak komen ze knap, succesvol, slim en zelfs charmant over, zeker als ze iets van een ander gedaan willen krijgen. In een relatie mis je meestal warmte. Dit soort mensen hebben een psychopatische persoonlijkheid en worden vaak narcist genoemd.

5. Types die alles van je pikken

Bij iemand blijven omdat die al je grillen en narigheden accepteert, enkel omdat hij verliefd op je is. Dat lijkt makkelijk maar is eigenlijk heel gemeen.

6. Ambivalente types

Mensen die niet kunnen kiezen en eigenlijk nergens voor gaan, kunnen aantrekkelijk zijn. Ze willen vaak niks van je, het zijn geen hijgerige types, zijn vaak slim wat zich uit in het twijfelen. Mensen die zo’n twijfelaar willen overtuigen gaan vaak overdreven hun best doen te laten zien wat ze waard zijn.

7. Types die je eenzaamheid verdringen

Veel mensen kunnen niet alleen zijn. Wanneer twee mensen die niet alleen willen zijn elkaar vinden, is het probleem van je eenzaam voelen uit de lucht. Of het de beste reden is om samen door te gaan, is vaak niet zo. Het kan een remmende, suffe, ongeinspireerde bedoening zijn.

8. Types die sexueel aantrekkelijk zijn

Er zijn types die je alleen door uiterlijk sexueel interessant vindt, dat kan gebeuren. Intimiteit, groei en connectie die bij een gewone relatie om de hoek komen kijken zul je hier niet gaan voelen.

9. Types die angst verzachtend werken

Een partner kan een bepaalde angst bij je weg nemen. Angst voor alleen zijn, angst voor het donker, angst voor geldgebrek. Het is ongezond wanneer angst het belangrijkste element is wat jou aan die ander bindt.

10. Types die je hoger op de ladder helpen

Je kunt een functionele relatie of affaire hebben om hoger op de sociale ladder te komen, of om een speciefieke baan te krijgen. Mensen met macht kunnen vaak iets erotisch hebben ook als ze lichamelijk niet aantrekkelijk zijn. Pas op dat je hier geen echte gevoelens voor gaat ontwikkelen. Grote kans dat je gebruikt wordt en vervangen.

Bron: Liefde in tijden van Facebook

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam