China Light

Bewonder je valentijn bij Chinees licht

Ben je op zoek naar een happening om een geliefde mee naar toe te nemen als verrassing voor Valentijn? Dan hebben we hier mogelijk wel een leuk idee. Een lichtevenement in Burgers’Zoo met de naam China lIght. Een avond vol bewondering voor je geliefde en voor de fantastische kleurrijke lichtshow.

China Light in Burgers’ Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert van zaterdag 7 februari tot en met zondag 1 maart 2015 dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur een kleurrijk lichtevenement: China Light in Burgers’ Zoo. Bezoekers ontdekken ’s avonds op een centrale route door het dierenpark vele grote en thematische lichtfiguren. Ze ontdekken een groep lichtfiguren van ruim 25 panda’s, maar ook tot de verbeelding sprekende fabeldieren zoals een enorme Chinese draak van wel 40 meter lang!

Hele dag genieten

Met een abonnement of reguliere dagkaart kun je China Light zonder bijbetaling bezoeken. Met een reguliere dagkaart dien je wel in het park te blijven.

In de spannende omgeving van een donker dierenpark leidt een centrale route dwars door Burgers’ Zoo de gasten van de ene kleurrijke verbazing naar de andere. China Light biedt elke avond vanaf 18.00 uur een avontuurlijke ontdekkingstocht door een fantasierijke wereld vol dieren en planten. Tijdens de sfeervolle avond kan je als bezoeker van het Bush Restaurant geheel in sfeer genieten van  hartige winterse lekkernijen met een Aziatische en Chinese inslag.

Voor maar 10 euro genieten!

Bezoekers kunnen van zaterdag 7 februari t/m 1 zondag 1 maart genieten van China Light! Voor 10 euro kun je genieten van een park vol indrukwekkende grote licht ornamenten. Vanaf 18.00 uur kunt u bovenstaande dagen dan ook voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

Wilt je de gehele dag genieten van het park, dan kunt je een dagkaart ook online bestellen. Deze kaarten geven je dezelfde avond -mist u in het park blijft- ook toegang tot China Light.  Online krijg je 1,50 euro korting per entreebewijs.

Deels overdekt warm binnen

De Ocean blijf ’s avonds open, net als het ons Aziatische Bush Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle, voor degenen onder ons die altijd kind zullen blijven. Op je avontuurlijke tocht ontdek je door het gehele park overal verlichte dieren. Zo hebben we 23 dagen lichtgevende panda’s, buffels, walrussen en ijsberen! De Safari, Mangrove, Desert, Rimba, vogel- en mensapenafdeling sluiten om 16.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren.

Waar vind je China Light?

Je hebt het ondertussen al begrepen dat dit licht festijn plaatsvindt op Burgers’ Zoo. Deze dierentuin bevindt zich in Arnhem. Wanneer je meer wilt weten over deze dierentuin en over China Light, dan kun je op hun site terecht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.