happy single bestaat tijdelijk

Bewaar je vorige leven even in een doos

Misschien woon je al samen, misschien gaat dit binnenkort gebeuren. Je hebt besloten het gewoon te doen, maar soms… soms twijfel je of hij wel De Ware is. Daarom is er nu een nieuwe break-up service, die je spullen voor je bewaart.

Alles dubbel

Wanneer jij en je geliefde besluiten samen te gaan wonen, heb je vaak allerlei spullen dubbel: een waterkoker, wasmachine, servies, broodroosters, televisie: noem het maar op. Daar is geen ruimte voor in jullie nieuwe stulpje!

Spannend

Daar komt nog bovenop, dat je eigenlijk ook ietwat gespannen bent en niet weet of het goed gaat met jou en je lover onder één dak. Voordat je al jullie dubbele spullen verpatst of weggeeft, kun je je spullen in een opbergruimte laten bewaren. Want hoe zuur zou het zijn als jullie straks onverhoopt toch uit elkaar gaan? Met deze service kun je dan gewoon weer je oude spulletjes tevoorschijn halen. Scheelt in ieder geval een hoop gedoe, toch?

In het geheim

Dit initiatief werd bedacht door de Britse organisatie Lovespace en wordt ‘the secret storage service’ genoemd. En dat is niet voor niks: het is natuurlijk de bedoeling dat je dit achter de rug van je lover om regelt. Zou sneu zijn als hij erachter komt dat je helemaal niet zo zeker bent van je zaak, toch?

Met lege handen

In ieder geval sta je na jullie break-up niet met lege handen op straat en kun je je portemonnee lekker dichthouden. Het blijkt namelijk dat samenwonende koppels twee keer meer kans hebben om uit elkaar te gaan, vergeleken met getrouwde partners.

Vorige leven in een doos bewaren

Steve Folwell, de manager van Lovespace, vertelt: “We willen mensen helpen die er moeite mee hebben om samen te gaan wonen. Als je er geen geheim van maakt dat je je spullen hebt laten opbergen, blijf je jezelf zien als vrijgezel en dat zal een koppel niet gelukkiger maken. Daarom besloten wij deze geheime dienst te bieden, waarbij je je vorige leven in een doos kunt bewaren.”

Experiment

In eerste instantie is deze service een soort experiment. Ze willen namelijk eerst zien hoe er op dit project gereageerd wordt, aldus Daily Mail. Mocht er veel interesse voor zijn, dan wordt dit een permanente service. Britse koppels die binnenkort gaan samenwonen kunnen het eerste jaar gratis van ‘the secret storage service’ gebruik maken, maar let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Zou jij ooit gebruik maken van zo’n service?

Bron: Ze

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.