introvert single feestje

Bevrijdingsdag: 5 gave feestjes

Vrijdag is het 5 mei, de dag van de bevrijding! Het einde van de oorlog is inmiddels alweer 72 jaar geleden, maar zéker een feestje waard. We vieren dit het liefst op één van deze onderstaande feestjes. Waar ga jij heen?

https://www.instagram.com/p/BPVGvupjmrj/

1. Het Amsterdams Verbond

Eén van de populairse feestjes tijdens Bevrijdingsdag is Het Amsterdams Verbond. Tijdens dit festival komt het nachtleven van Amsterdam samen om de vrijheid te vieren. Klaar voor het festivalseizoen? Als je een bezoekje brengt aan het podiium van ‘Het Mokums Paradijs’ met onder meer de bekende dj’s Benny Rodrigues, Olivier Weiter en Prunk kun je niet meer wachten. Vunzige Deuntjes heeft ook een eigen stage. Hier kun je lekker ongegeneerd losgaan. Tickets gaan snel. — Bok de Korverweg 4, Amsterdam.

https://www.instagram.com/p/BFJARPISYhf/

2. Vrijland festival

‘Amsterdam Roest’ en ‘Cartel’ organiseren sinds 2013 een van de leukste bevrijdingsfestivals op Amsterdamse bodem: Vrijland Festival. Het gezellige voorjaarsfestival ligt aan het stadsstrand van Blijburg aan Zee. Laten we hopen op zon, zodat we ons heerlijk ‘vrij’ mogen voelen met onze voeten in het zand. Ook dit feestje raakt snel uitverkocht: wacht dus niet te lang. — Blijburg aan Zee, Amsterdam.

https://www.instagram.com/p/BSLjzUZAa05/

3. Mossel & JAJEM Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsdag vieren op een kleiner, intiemer feestje? Mossel & JAJEM Bevrijdingsfestival it is! Het Vrije Westen, Mossel & GIn en JAJEM organiseren een fijn feestje op het hiphop podium op het plein achter Mossel & Gin. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Sparen voor een dure vakantie? Toegang is gratis. — Gosschalklaan 12, Amsterdam

4.  FLOW Freedom Festival

Het Bevrijdingsdag Festival van Arnhem is voor het eerst in het Sonsbeekpark. In dit park staat de prachtige Stadsvilla Sonsbeek. Zeg maar gerust een unieke, toplocatie. Ook vind je op FLOW Freedom Festival een ruim aanbod aan foodtrucks, én de beste house-beats. Fijn voor de portemonnee: toegang is gratis. — Tellegenlaan 3, Arnhem

5. Vunzige Deuntjes Rotterdam – 5 mei Special

Moet je gewoon werken op vrijdag? De Vunzige Deuntjes Special in Rotterdam begint om pas 23:00 uur. Als échte liefhebber van wat ‘vunzigere’ deuntjes zul je deze in je agenda moeten zetten. Of voor de partygangers, die de vrijheid eeuwig willen vieren, is dit een leuke after! Tickets kun je nu nog scoren.–  Schiestraat 20, Rotterdam

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.