Breda Beurs Bijzondere Reizen

Beurs voor bijzondere reizen

Vanaf 11 tot en met 15 januari is er de Vakantiebeurs in Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt je laten inspireren door honderden reisaanbieders en voor jou nieuwe bestemmingen ontdekken. Waan je op allerlei bestemmingen door mee te doen met traditionele dansen of door te proeven van specifieke lekkernijen. Voor gewone maar ook voor bijzondere reizen kun je naar deze beurs.

Vakantiebeurs alsof je er al bent

Ben je een fervent reiziger, dan is een dagje naar de Vakantiebeurs gaan om meerdere redenen een aanrader. Wanneer je al veel landen gezien hebt, zul je vaak verrast zijn door herkenning. Oh, ja, dat heb ik ook gezien, oh, ja, dat was zeker de moeite waard, oh, ja, leuk om weer eens naar toe te gaan.  Door een beurs met honderden reisaanbieders kun je  je ook laten inspireren eens een nieuwe of heel andere bestemming te kiezen dan je voorheen gedaan hebt. Dagje Vakantiebeurs gezellig dagje vakantie. Alsof je er al bent.

Route voor soloreiziger

Vorig jaar was er voor de soloreiziger niet veel te vinden op de Vakantiebeurs. Dit jaar hebben ze daar meer werk van gemaakt. Want wanneer je denkt dat alleen op reis gaan saai is, dan heb je het helemaal mis. Je leert vaak makkelijker mensen kennen als je alleen op pad bent, maakt intenser contact met locals en sluit misschien wel vriendschappen voor het leven. Niet voor niets dat alleen reizen nu erg populair is! Dit jaar is er speciaal voor soloreizigers de Soloreiziger-Route uitgestippeld. Deze aanbieders van soloreizen kun je daar tegen komen.

Beurs voor bijzondere reizen 

Ben je meer op zoek naar bijzondere reizen, dan kun je deze maand ook nog terecht op een beurs in de Grote Kerk van Breda.  In Breda wordt op 21 en 22 januari de eerste vakantiebeurs gehouden voor bijzondere reizen. Verschillende reisorganisaties presenteren dat weekend hun speciale bestemmingen met lichtbeelden in de kerk. Daarnaast zijn er vele stands van allerlei organisaties die ingedeeld zijn per werelddeel. Jammer dat Bredaphoto voorbij is, want kijken naar bijzondere foto’s is ook een manier om je op bijzondere bestemmingen te wanen.

Programma voor inleving en beleving

Net als op de Vakantiebeurs in Utrecht doen ze in Breda hun best je het gevoel te geven dat je er al bent. Dat je jezelf op een verre bestemming waant. Om je beter in te kunnen leven en om het gevoel van een land als het ware te beleven, is er in de Grote Kerk een bijzonder programma samengesteld. Er zijn optredens te beluisteren van sitarspel uit India en Anatolische volksmuziek. Ook is de film van de Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala te zien. Met virtuele reality  is er een Gorilla show bij te wonen, voor wie durft. Kaarten vooraf te verkrijgen of aan de deur. Of hier ook aandacht is voor soloreizen valt niet uit het programma af te lezen.

Meer info: Beurs Bijzondere Reizen Breda.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!