willie test womanizer

Betere seks in de badkamer dan in bed

Als we een Duitse enquête mogen geloven, beleven we onze hoogste, seksuele geneugten niet in de slaapkamer, maar wel in de douche of in bad. Toch verkiest 77 procent nog steeds zijn eigen bed om de liefde te bedrijven.

Privacy

Uit de poll, die werd afgenomen door de Duitse televisiezender Kabel-1, blijkt dat 17 procent zijn partner voor een vrijpartijtje dolgraag meeneemt naar de badkamer. ‘Badkamers bieden voldoende privacy. Bovendien is het super sexy om samen een bad of douche te nemen’, legt Tracey Cox uit, de ‘sexperte’ van de Britse krant The Daily Mail. ‘Bovendien is het de ideale plek om te vrijen wanneer één van de twee seks ‘vies’ vindt. Het voelt namelijk schoon aan.’

Kantoor

Verder geniet 9 procent van de Duitse enquêtedeelnamers graag in de auto van zijn man of vrouw. Amper 1 procent van de ondervraagde Duitsers had lef genoeg om zijn seksuele activiteiten op kantoor tot uitvoering te brengen.

Zaterdag

Uit de enquête bleek bovendien dat Duitsers gemiddeld 6,4 keer per maand vrijen, wat dus meer is dan één keer per week. Op zaterdag zouden de meeste koppeltjes het gezellig maken onder de lakens. Al is dat niet noodzakelijk met hun partner. 37 procent van de mannen en vrouwen gaf immers toe hun lief al minstens één keer te hebben bedrogen.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.