foute man daten

Beter seksleven? Ga motorrijden

Vrouwelijke motorrijders voelen zich gelukkiger en zelfverzekerder dan vrouwen die niet motorrijden. Volgens onderzoek van Harley Davidson onder ruim 2.000 Amerikaanse vrouwen ligt er daarom een nauw verband tussen motorrijden en een beter seksleven.

Vrijheid en zelfexpressie

Het onderzoek toont aan dat vrouwen die regelmatig het gevoel van vrijheid en zelfexpressie van motorrijden beleven, meer zelfvertrouwen hebben. Zo zegt 35 procent van de motorrijdsters zich altijd zelfverzekerd te voelen, tegenover achttien procent van de niet-rijders. Ook zijn de motordames over het algemeen gelukkiger en minder gestresst.

Tussen de lakens

37 procent van de motorrijdende vrouwen zegt zich altijd gelukkig te voelen, tegenover zestien procent van de vrouwen zonder motor. 27 procent van de motorrijders voelt zich zeer sexy, tegenover zeven procent van de vrouwen die niet motorrijden. Ook is er minder stress onder motorrijdsters. Bij 34 procent is de hoeveelheid stress afgenomen nadat ze op de motor zijn gestapt. Dit alles zorgt er volgens Harley Davidson voor dat de motorrijdende vrouw meer kan genieten tussen de lakens.

Ronkende score van seksleven

Een motor versterkt volgens het onderzoek namelijk de band met een liefdespartner. Zestig procent geeft aan zeer tevreden te zijn over de communicatie met haar wederhelft. Dit tegenover 38 procent van de vrouwen die nooit op een motor rijdt. In bed halen motorrijdsters dan ook een ronkende score – 51 procent is zeer tevreden over haar seksleven, tegenover 35 procent van de niet-rijdsters.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.