donker bier beter bed

Beter in bed door bier

Dat een beetje alcohol je meer zin doet krijgen in seks, dat zal niet nieuw voor je zijn. Maar wist je dat je van bier ook effectief beter in bed kan worden? Je zult ons ook niet horen zeggen dat alcohol gezond is. Maar volgens seksuologe dr. van Kirk is een biertje af en toe zeker niet slecht voor je prestaties in de slaapkamer. Met name donker bier kan je beter maken in bed.

Beter in bed door bier

Een biertje met mate dat draagt dus bij aan betere bed prestaties. Hoe zit dat dan? Het zijn de fyto-oestrogenen in het bier, die ervoor zorgen dat je het wat langer volhoudt in bed. Het orgasme van de man wordt ermee uitgesteld. Daarnaast heeft een recent onderzoek uit Italië uitgewezen dat een pintje ook invloed heeft op je gezondheid. Van de mannen had namelijk 31 procent minder kans op hartziekten als ze een glas bier per dag dronken, wél in combinatie met sport, niet onbelangrijk.

Donker bier aanrader

Vooral de bruine, donkere bieren zijn een aanrader in de slaapkamer. Die bevatten meer ijzer dan blonde bieren, waardoor de bloedcirculatie verbeterd wordt en het aantal rode bloedcellen stijgt. Het krijgen van een erectie wordt hierdoor makkelijker.

En als je dan toch voor donker bier gaat, is Guinness de beste optie. Het Ierse brouwsel bevat ten eerste al verbazend weinig calorieën en alcohol, tenzij je de Special Export Stout drinkt die speciaal voor België ontworpen werd natuurlijk. Maar het is het aantal vitaminen en mineralen dat van Guinness de beste optie maakt. Vooral de vitamine B en probiotica helpen je vooruit tijdens de seks.

Wat moet je eten bij het biertje?

Maar wil je je libido echt een boost geven? Wat moet je daar dan voor maaltijd bij bereiden. Jammer voor velen, maar volgens dr. Lynn Nezin, auteur van het boek ‘Great Food, Great Sex’, zal een stukje chocoladecake niets uithalen voor ons seksleven. Zij meldt dat die typische afrodisiaca wel lekker zijn, maar dat ze geen invloed hebben op je libido.

Wat moeten we dan wel eten om in the mood te geraken? Mager vlees, diepgroene groenten en fel gekleurd fruit zijn allemaal goed voor je seksuele gezondheid, is de strekking. Deze geven immers de bloedtoevoer naar je hart en je intieme delen een boost. Je zal sneller opgewonden raken, vochtiger zijn en je verhoogt ook je kansen op een orgasme.

Intieme sfeer

Klinkt niet verkeerd. Maar wat moeten we dan precies klaarmaken? Een perfecte maaltijd kan van start gaan met een garnaalcocktail. Daarna wat gegrild vlees of vis, liefst zonder een zware saus. Wat gestoofde spinazie, een groene salade of boontjes erbij, en dan als afsluiter een dessertje met veel verse bessen, frambozen of aardbeien. En Nezin geeft nog een laatste goede tip mee: “Geef elkaar af en toe een hapje, dat creëert een intieme sfeer. Dan zet je meteen de goede toon voor eventuele activiteiten na het eten.”

Proost en eet smakelijk!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.