Singles kunnen op zaterdag 20 & zondag 21 juni 2015 terecht bij DatingFair, de eerste datingbeurs van Nederland. Op dit nieuwe evenement komen alle aspecten van dating samen, zodat singles met one-stop-shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren.

Innerlijk en uiterlijk

DatingFair is een evenement waar twee werelden samenkomen. De buitenwereld van uiterlijkheden zoals kleding, uiterlijke verzorging, geur, fysieke conditie en je persoonlijke presentatie. En de binnenwereld van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, de vaardigheid om contact te leggen en te onderhouden. En natuurlijk niet te vergeten dating zelf met verschillende formules zoals Mix&Match, Dance&Date, Lounge&Talk en Speed&Date.

Eerste datingbeurs van Nederland

Datingfair is de eerste enige echt datingbeurs in Nederland en heeft als doel singles die aan het daten zijn of aan een datingavontuur willen beginnen dit zo optimaal mogelijk te adviseren. Niks zo vervelend als je de ene na de andere teleurstellende date hebt. Daarom zijn er tal van specialisten op de datingfair aanwezig die je voorzien van tips om jezelf aantrekkelijker te presenteren tijden het daten. Heb je behoeft aan wat meer zelfvertrouwen? Ook dan ben je bij de datingfair op het goede adres.

Complete daten

Het motto van de datingfair is “het complete daten”. Het biedt alles wat nodig is om je dating-avonturen succesvoller te maken en als persoon te kunnen groeien. Kom je ook? Voor meer informatie kijk je op de website van Datingfair.

2 reacties

  1. bsr ca va on peut se connaitre si ne deronge pas et si tu veut bien sur

Reacties zijn gesloten.