inspirerende citaten nelson mandela

Betaalde seks is ultieme fantasie van vrouwen

De Franse filmmaker François Ozon heeft voor behoorlijk wat opschudding gezorgd onder  vrouwen tijdens de presentatie van zijn nieuwste film ’Jeune &  jolie’ . Volgens hem schuilt er in iedere vrouw een hoer. De zogenaamde ’vrouwenkenner’ is ervan overtuigd dat vrouwen daar stiekem over fantaseren.

Betaalde seks

De film gaat over een Parijse tiener die voor het leven als prostituee kiest. De regisseur zegt dat vrouwen zijn film veel beter zullen begrijpen dan mannen. “Vrouwen kunnen zich beter inleven in het verhaal, omdat het een fantasie is van veel vrouwen om prostituee te zijn. Dat betekent niet direct dat ze dat doen, maar de gedachte om betaald te worden voor seks is overduidelijk aanwezig.”

Fantasie

Volgens seksuoloog  Peter Leusink betekent het hebben van fantasieën over prostitutie niet dat vrouwen het massaal doen. Tegen Editie NL zegt hij: “Er is een groot verschil tussen het hebben van een fantasie en die ook echt uitvoeren.” “In de fantasie heb je de controle, jij bepaalt. Als je echt als prostituee aan de slag gaat heb je die controle niet langer. Jij bepaalt niet wie de hoerenloper is.”

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.