rafael en sabia definitief uit elkaar

Beste vriend wordt nieuwe lover

Je kent hem al jaren. Eigenlijk was hij er altijd al.  Je hebt lief en leed met hem gedeeld. Je hebt allerlei andere mannen gehad in je leven, maar eigenlijk is er niemand zoals hij. En dan ineens begin je hem met andere ogen te bekijken en ontwaar je vlinders in je buik.

Je begint verliefd te worden op je allerbeste vriend

Alles wat je vroeger niet zag, begin je in hem te waarderen. Zijn steun, zijn luisterende oor en zijn oprechte liefde voor jou. En ineens denk je: “De man van mijn leven heeft al die tijd waarschijnlijk vlak voor mijn neus gestaan en ik heb het niet gezien”. Dit overkwam zangeres Trijntje Oosterhuis.

Liefdeskoppel
De zangeres is verliefd geworden op Alvin Lewis, de tweelingbroer van soulzangeres Berget. Ze blijken elkaar al vanaf hun tienerjaren te kennen. Ook zaten ze samen in de formatie Total Touch. Deze man is altijd al in het leven van Trijntje geweest.

Afgelopen zomer zag Oosterhuis haar huwelijk met televisieman Sander van den Eeden op de klippen lopen. Iemand die op de achtergrond altijd een rol is blijven spelen in het leven van de soulzangeres is de muzikant Lewis. Met hem heeft ze jaar in jaar uit, lief en leed gedeeld.

Hij bleef meer dan 20 jaar een vaste waarde binnen haar leven. Nu slaat er dan een vonk over. Haar prins op het witte paard stond al die jaren vlak voor haar neus en eindelijk ziet ze hem…

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.