Edwin Evers single
13 August 2015

Beste Edwin

Ik las vanmorgen dat je relatie voorbij is. Dat je tegen RTL Boulevard hebt verteld dat het na zes jaar werkelijk over en uit is tussen jou en Leona. Wat ontzettend spijtig voor jou, jullie. Gelukkig is er geen ruzie en is de breuk verlopen in ‘goede harmonie’ zoals dat zo mooi heet. Jullie wonen zelfs nog in hetzelfde huis. Dat lijkt me best moeilijk, maar ja, wie ben ik…

Je kent me vast niet meer. Want het is alweer even geleden dat we elkaar hebben gesproken. Maar een paar jaar terug hadden wij elkaar geregeld aan de telefoon voor Eversstaatop. Vroeg in de ochtend belde je. We spraken over de resultaten van een singles-onderzoek en ik vertelde over de cijfers die we hadden verzameld. Hoeveel procent van de singles seks had met zijn ex, over dé afknappers op een eerste date, en meer van die dingen. Dikke pret, jij en de mannen. Ik kon er meestal ook wel om lachen. Als ik niet teveel last had van zenuwen. Live op de radio is voor jou dagelijkse kost, voor mij niet. En nu ben je ineens zelf single.

In het AD schreven ze dat de mogelijke oorzaak van de breuk jouw volle agenda zou zijn. Vroeg naar bed voor de ochtendshow op de radio en dan ook nog de concertverplichtingen in de avond en in het weekend. Dan zit je leven inderdaad behoorlijk vol en hou je weinig tijd over voor het leven van alledag en de liefde. Misschien te weinig? Wie zal het zeggen. De enige die hierover kan reflecteren en filosoferen, dat ben jij.

Keuzes. Het zijn en blijven lastige dingen. Want je carrière loopt natuurlijk als een tierelier en er moet tenslotte ook brood op de plank komen. Daarom is het ook geen optie om die optredens af te zeggen zodat je bij Leona op de bank kan zitten met een goed glas wijn. En in de ochtend gewoon eens niet in de uitzending verschijnen omdat jullie een avondje zijn doorgezakt na een goed gesprek en stomende vrijpartij, dat is er ook niet bij. Dat begrijp ik best. Echt.

Begrip voor elkaar, respect, elkaar de ruimte geven maar tegelijkertijd de verbinding houden, dat zijn de sleutels en grote uitdagingen in een relatie. En ergens, onderweg, raak je die toch een beetje kwijt. De liefde is er nog wel, maar de echte aansluiting niet meer. Je leeft langs elkaar heen, doet allebei teveel je eigen ding. Om haast plotseling te concluderen dat er te weinig over is. En dat is pijnlijk. Een verlies dat je kunt vergelijken met een rouwproces. En ook daar weet je, jammer genoeg, inmiddels ook alles van zo heb ik gelezen.

Edwin, we kennen elkaar niet, want die paar lollige gesprekjes over singles en seks daar kun jij je ongetwijfeld niets meer van herinneren, maar ik vond het serieus treurig wakker worden vanmorgen. Ik had gehoopt dat het jou van al die BN’ers bespaard zou blijven. Want op de een of andere manier past het je niet als “achterhoeker”.  Maar zelfs jij moet eraan geloven. En ik zou willen dat ik beter nieuws voor je had, maar het schijnt ook nog zo te zijn dat mannen nooit helemaal herstellen van een gebroken hart. Leona is wat dat betreft beter af. Laten we hopen dat dit ze de plank misslaan bij dit onderzoekje hè.  Ik wens je het allerbeste toe.

Groet, Monique

PS. Nu we het toch over liefdesverdriet hebben, je wilt vast wel even meedoen aan ons mini-onderzoek? De resultaten bespreken we dan wel in de uitzending ;-).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Heel in 4 stappen je gebroken hart

Het beëindigen van een relatie is vaak pijnlijk en emotioneel. Het...

Einde relatie bezongen door Amy Winehouse

We hebben allemaal zo onze eigen manier om om te gaan...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

advertentie