beschuitje eten schaatsers

Beschuitje eten met de Mulders is wat veel vrouwen willen

Belachelijk goed hebben de Nederlandse schaatsers het op het ijs van Sotsji gedaan. De mannelijke schaatsers hebben allemaal één of meer medailles. Ze vlammen. En ze zetten vrouwelijke Nederland in vuur en vlam. Maar liefst 72% van Nederlandse vrouwen wil wel wakker worden naast één van de Mulder broertjes, Michel en Ronald.

Liefde bedrijven
Dat niet alleen. Van die 72% wil 45% wel met beide schaatshelden tussen de lakens duiken. Dat blijkt uit een poll van AshleyMadison.com waar 1476 vrouwen aan mee deden. Per schaatser konden de deelnemers aangeven of ze de liefde zouden willen bedrijven met onze kampioenen.

Als extra vraag kregen de dames die beide Mulders wel zagen zitten als bedpartner of ze ook gedeeld wilden worden door de tweeling.

Op de hielen door Sven en Mark

Sven Kramer en Mark Tuitert zitten de schaatsende broers op de hielen. Met respectievelijk 59% en 58% zou je haast van een foto finish spreken. Ook Jan Smeekens (46%) en Koen Verweij (53%) laten vele harten sneller kloppen.

Bewondering laten welgevallen

Jorit Bergsma (26%), Bob de Jong (29%), Jan Blokhuijsen (25%) en Stefan Groothuis (27%) doen het wat minder goed bij de dames maar ook hier mogen de Oranje goudhaantjes zich allen de bewondering van 1 op de 4 Nederlandse vrouwen laten welgevallen.

Helden verering van alle tijden

“En terecht uiteraard. Helden verering is van alle tijden,” zegt woordvoerder Marco Barneveld. “Verdiend is verdiend. En met deze uitspraak begeven we ons in ieder geval niet op glad ijs.”
Bron: Ashleymadison

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!