beschuitje eten schaatsers

Beschuitje eten met de Mulders is wat veel vrouwen willen

Belachelijk goed hebben de Nederlandse schaatsers het op het ijs van Sotsji gedaan. De mannelijke schaatsers hebben allemaal één of meer medailles. Ze vlammen. En ze zetten vrouwelijke Nederland in vuur en vlam. Maar liefst 72% van Nederlandse vrouwen wil wel wakker worden naast één van de Mulder broertjes, Michel en Ronald.

Liefde bedrijven
Dat niet alleen. Van die 72% wil 45% wel met beide schaatshelden tussen de lakens duiken. Dat blijkt uit een poll van AshleyMadison.com waar 1476 vrouwen aan mee deden. Per schaatser konden de deelnemers aangeven of ze de liefde zouden willen bedrijven met onze kampioenen.

Als extra vraag kregen de dames die beide Mulders wel zagen zitten als bedpartner of ze ook gedeeld wilden worden door de tweeling.

Op de hielen door Sven en Mark

Sven Kramer en Mark Tuitert zitten de schaatsende broers op de hielen. Met respectievelijk 59% en 58% zou je haast van een foto finish spreken. Ook Jan Smeekens (46%) en Koen Verweij (53%) laten vele harten sneller kloppen.

Bewondering laten welgevallen

Jorit Bergsma (26%), Bob de Jong (29%), Jan Blokhuijsen (25%) en Stefan Groothuis (27%) doen het wat minder goed bij de dames maar ook hier mogen de Oranje goudhaantjes zich allen de bewondering van 1 op de 4 Nederlandse vrouwen laten welgevallen.

Helden verering van alle tijden

“En terecht uiteraard. Helden verering is van alle tijden,” zegt woordvoerder Marco Barneveld. “Verdiend is verdiend. En met deze uitspraak begeven we ons in ieder geval niet op glad ijs.”
Bron: Ashleymadison

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.