tinder

Beroemde singles krijgen geverifieerd profiel op Tinder

Beroemde singles die via Tinder op zoek gaan naar een partner kunnen vanaf nu een geverifieerd profiel aanmaken. In navolging van Twitter en Facebook gaat ook Tinder aan de slag met vinkjes.

Zeker weten dat je echt te maken hebt met Katy Perry of Lindsday Lohan op Tinder? Of droom je nog altijd van een dat met een holywood acteur of popster? Dan maak je sinds kort ietsjes meer kans. Als je tenminste op Tinder zit ;-).

Verificatie symbool

‘Vanaf vandaag zie je misschien een geverifieerd symbool op sommige profielen’, meldt Tinder in zijn blog . ‘Wanneer bekende publieke personen, beroemdheden en atleten in je aanbevelingen verschijnen, dan weet je dat het echt om die personen gaat.’ Het bedrijf vermeldt dan weer niet hoe het verificatieproces precies in zijn werk gaat. Kennelijk moeten we er maar op vertrouwen dat ze gedegen te werk gaan.

26 miljoen matches per dag

Volgens Tinder zorgt de dating-app inmiddels voor 26 miljoen matches per dag. “We doen ons best om die matches echt te laten zijn. Daarom rollen we nu ook verified profiles uit”.

Beroemdheden op Tinder

In maart 2014 was er al sprake van geverifieerde profielen op Tinder, vergelijkbaar met wat Twitter doet. Sommige beroemdheden hebben naar verluidt al hun weg gevonden naar de app: Katy Perry, Lindsay Lohan, Lily Allen en Hillary Duff.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam