liefde of lust

Bereidingswijze perfecte eerste date

Je eerste date met hem! Hij belde en jij nam op en stemde toe.  Je hebt hier tijden naar uit gekeken maar nu komt het toch ineens dichtbij. Lichte paniek slaat toe want wat doe je aan, wat ga je doen en wat zal het brengen.

Wat zijn de ingrediënten voor de perfecte eerste date?

 

Benodigdheden:

– 1 hele date
– 1 stijlvolle outfit
– 1 flink pak moed
– 1 lekker hapje
– 1 spannende activiteit
– 1 zwoele blik

Bereidingswijze:

 

1. Neem een stijlvolle outfit
Bij iedere date is een comfortabele, quasi nonchalante look, wel een aanrader. Niet alsof het net lijkt of je ieder moment je bed in kan stappen maar ook niet alsof je uren bezig bent geweest om er zo prachtig uit te zien. Je ziet er gewoon leuk en stijlvol uit.

Wat je moet aantrekken hangt natuurlijk af van de locatie van de date maar zorg dat je niet overdressed bent. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt en hem tegelijkertijd het idee geeft dat je moeite hebt gedaan. Een vrolijk gekleurde blouse of t-shirt met daarover een jasje. Dan een (niet te kort) jurkje of een goed zittende broek aan. Hang niet teveel bling om en kies een licht sexy parfum met een toefje zoet. Schoenen kies je bijpassend aan je jurk of broek, vooral niet té. Jouw kleren moeten geen belemmering zijn voor normaal gedrag.

2. Breng op smaak met een passend gerecht
Dan kunnen we verder, date-check, moed-check, outfit-check en jouw zwoele blik heb je flink geoefend in de spiegel. Laat de date beginnen! Maar hoe tover je bij hem een smachtende blik? Om op de eerste date al flink punten te scoren geven we je het volgende ingrediënt voor een perfecte eerste date: liefde gaat door de maag, dus maak daar goed gebruik van! Samen koken is in dus een goed ingrediënt voor een first date.

Het klinkt op het eerste gezicht als een dubieus idee maar aan de andere kant getuigt het wel van moed en creativiteit. Wat zijn de ingrediënten voor een lekker etentje? Ga je niet enorm sloven of uren in de keuken staan maar zorg ervoor dat je hem ontvangt in een gezellig, opgeruimd huis. Haal de oude post en  oude kranten onder je bed vandaan. Zet een leuke vaas met een mooie bos bloemen op de eettafel.

3: Voeg een spannende activiteit toe
Al jaren prijkt het ‘een filmpje pakken’ hoog op de ‘beste eerste date activiteiten’ en dat is niet verwonderlijk want met een goede film heb je al snel een avondvullend programma en ook een leuk gespreksonderwerp te pakken. Maar naar welke film ga je? Vrouwen kijken misschien liever naar iets vrolijks terwijl hij liever naar iets spectaculairs kijkt. Zoek dus een film uit die zowel voor hem als voor jou iets te bieden heeft.

Het aller-állerbelangrijkste is natuurlijk: relax en geniet!

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.