introvert beter dan extravert?

Ben jij een moeilijke vrouw om te daten?

Daten. Je hebt het vast al weleens afgezworen. Maar omdat alleen ook maar zo alleen is ga je na een tijdje toch maar weer op datingpad. Dates kunnen, zoals je weet, nogal ongemakkelijk zijn. Ze mislukken ook eerder dan dat ze slagen.

Ook die laatste keer weer. Je hebt voelt geen greintje lichamelijke aantrekkingskracht en ook aan zijn innerlijk kon je niet veel interessants ontdekken. Kan gebeuren, gelukkig zijn er nog meer vissen in de vijver. Maar wanneer je de ene na de andere mislukte date hebt dan vraag je je misschien toch weleens af waar dat nou aan kan liggen. Misschien ben jij ook wel niet de makkelijkste vrouw om mee te daten?

1) Is er naast je werk wel voldoende ruimte voor een man?

Het is altijd goed om als vrouw zelfstandig te zijn, een goede baan te hebben en carrière te maken. Maar je moet naast werk ook plek maken voor andere dingen, zoals lekker daten en een relatie opbouwen met een leuke man. Als je té gefocust bent voor je werk krijgt een man al snel het gevoel dat je geen tijd voor hem gaat hebben en dat vinden veel mannen een enorme afknapper.

2) Groots eisenpakket

Natuurlijk mag je best wat eisen stellen aan je toekomstige liefde. Maar een lijst van hier tot Tokio? Kom op! Dat gaat weleens klein beetje ver, vind je ook niet? De kans is behoorlijk groot dat je al lang een leuke man tegen was gekomen als je jouw eisenlijst een beetje meer zou loslaten. Doe dat dan ook, want geen enkele man of vrouw is perfect. Ook jij niet.

3) Gevoelens voor je ex

Een man wil de enige man in jouw leven zijn waar je blij van wordt en aan denkt. Als jij het steeds over jouw ex hebt dan wordt hij daar echt niet blij van. Hij wordt daar eerder chagrijnig van en vraagt zich af waarom je dan niet gewoon bij je ex bent? Je zal zien dat hij het snel opgeeft omdat hij geen zin heeft om nog moeite voor jou te doen. Zet je ex nu eens écht aan de kant (ook tussen je oren) en geef die nieuwe liefde alle aandacht.

4) Afsluiten voor de liefde

Ook al hebben je vorige geliefden je een beetje (of heel erg) teleurgesteld, probeer toch een beetje vertrouwen te hebben in mannen. Ze zijn niet allemaal rotzakken en het zou zonde zijn als je je daardoor zou afsluiten voor de liefde! Doe je dit wel dan zal je nooit écht gelukkig worden. Probeer het gewoon en misschien is het de volgende keer echt wel een match!

5) Ik kan alles alleen

Jij bent te zelfstandig en hartstikke gewend aan het single zijn. Eigenlijk heeft een man het binnen 2 minuten door dat jij helemaal geen man nodig hebt in je leven. Hij denkt dat jij het allemaal zelf wel kan. Het feit dat je dit ook daadwerkelijk kunt is prima, alleen… het is niet zo leuk voor hem als je dit ook de hele tijd laat weten. Mannen vinden het maar wat fijn om jou te kunnen helpen. Ook al heb je die hulp eigenlijk niet nodig. Gun het ‘m gewoon!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.