introvert beter dan extravert?

Ben jij een moeilijke vrouw om te daten?

Daten. Je hebt het vast al weleens afgezworen. Maar omdat alleen ook maar zo alleen is ga je na een tijdje toch maar weer op datingpad. Dates kunnen, zoals je weet, nogal ongemakkelijk zijn. Ze mislukken ook eerder dan dat ze slagen.

Ook die laatste keer weer. Je hebt voelt geen greintje lichamelijke aantrekkingskracht en ook aan zijn innerlijk kon je niet veel interessants ontdekken. Kan gebeuren, gelukkig zijn er nog meer vissen in de vijver. Maar wanneer je de ene na de andere mislukte date hebt dan vraag je je misschien toch weleens af waar dat nou aan kan liggen. Misschien ben jij ook wel niet de makkelijkste vrouw om mee te daten?

1) Is er naast je werk wel voldoende ruimte voor een man?

Het is altijd goed om als vrouw zelfstandig te zijn, een goede baan te hebben en carrière te maken. Maar je moet naast werk ook plek maken voor andere dingen, zoals lekker daten en een relatie opbouwen met een leuke man. Als je té gefocust bent voor je werk krijgt een man al snel het gevoel dat je geen tijd voor hem gaat hebben en dat vinden veel mannen een enorme afknapper.

2) Groots eisenpakket

Natuurlijk mag je best wat eisen stellen aan je toekomstige liefde. Maar een lijst van hier tot Tokio? Kom op! Dat gaat weleens klein beetje ver, vind je ook niet? De kans is behoorlijk groot dat je al lang een leuke man tegen was gekomen als je jouw eisenlijst een beetje meer zou loslaten. Doe dat dan ook, want geen enkele man of vrouw is perfect. Ook jij niet.

3) Gevoelens voor je ex

Een man wil de enige man in jouw leven zijn waar je blij van wordt en aan denkt. Als jij het steeds over jouw ex hebt dan wordt hij daar echt niet blij van. Hij wordt daar eerder chagrijnig van en vraagt zich af waarom je dan niet gewoon bij je ex bent? Je zal zien dat hij het snel opgeeft omdat hij geen zin heeft om nog moeite voor jou te doen. Zet je ex nu eens écht aan de kant (ook tussen je oren) en geef die nieuwe liefde alle aandacht.

4) Afsluiten voor de liefde

Ook al hebben je vorige geliefden je een beetje (of heel erg) teleurgesteld, probeer toch een beetje vertrouwen te hebben in mannen. Ze zijn niet allemaal rotzakken en het zou zonde zijn als je je daardoor zou afsluiten voor de liefde! Doe je dit wel dan zal je nooit écht gelukkig worden. Probeer het gewoon en misschien is het de volgende keer echt wel een match!

5) Ik kan alles alleen

Jij bent te zelfstandig en hartstikke gewend aan het single zijn. Eigenlijk heeft een man het binnen 2 minuten door dat jij helemaal geen man nodig hebt in je leven. Hij denkt dat jij het allemaal zelf wel kan. Het feit dat je dit ook daadwerkelijk kunt is prima, alleen… het is niet zo leuk voor hem als je dit ook de hele tijd laat weten. Mannen vinden het maar wat fijn om jou te kunnen helpen. Ook al heb je die hulp eigenlijk niet nodig. Gun het ‘m gewoon!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam