alleenstaande moeder met zoon

Belevenissen en tips van twee no-nonsensemoeders

Borstvoeding geven, je kind op de ‘naughty chair’ zetten, je rimpels laten wegbotoxen: moeders worden continue voor keuzes gesteld en de meningen over verschillende onderwerpen lopen behoorlijk uiteen.

Ongezouten mening

Ben jij ook wel eens klaar met wat je allemaal moet en verlang je naar een pauzeknop? Scherp, maar met een knipoog geven Phaedra Werkhoven en Suus Ruis hun ongezouten mening over de trends op het gebied van opvoeding, mannen, relaties, werk en beauty.

Gemuts over moederschap

Mama is ook maar een mens is de ultieme gids voor moeders die ook nog vrouw zijn. Phaedra en Suus zijn klaar met het gemuts over moederschap.  Aan de hand van verhalen en adviezen vertellen zij  alles wat ze weten over het moederschap. Niet dat zij het altijd met elkaar eens zijn: integendeel! Maar er zijn wel overeenkomsten, vooral in hun visie op het leven. Want het leuke aan het moederschap is dat het gewoon bij het leven hoort.

mama is ook maar een mens

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!