fatwa tinder egypte

Bekeren voor de liefde

Zou jij je willen bekeren voor de liefde? Niet voor zomaar iemand. Niet voor een leuke date, tijdelijke vlam, nee voor de ware liefde met een hoofdletter L. In het licht van de recente gebeurtenissen vroegen wij ons af hoe het staat met jou, de religie en de liefde.

Ware liefde

Je ziet het wel eens op tv, of in het straatbeeld, de supermarkt of op kantoor. Dat autochtone meisje dat eerst nog met wapperende haren kwam aanfietsen heeft ineens een hoofddoekje om en bedekt ook tijdens zomerse warme dagen haar hele lichaam. Waarom? Omdat ze haar ware liefde een ander geloof aanhangt en ze graag met hem wil trouwen, zich wil verdiepen in zijn gedachtegoed en hun toekomstige kinderen wil opvoeden volgens zijn religie. Ze verdiept zich in de islam, gaat op Koran les en na een tijdje heeft ze zich volledig bekeerd. Ongelukkig? Welnee, ze is nog nooit zo gelukkig geweest!

Bekeren voor de liefde

Het is maar een voorbeeld. Het kan ook heel anders natuurlijk. Dat je een geweldige vrouw ontmoet maar ze is wel streng gereformeerd. En om een toekomst met haar te kunnen hebben zal jij je moeten bekeren tot haar geloof. Of het nu gaat om de islam, het katholicisme, de gereformeerde kerk of de Pinkstergemeente, waar het op neer komt is dat jij je gaat aanpassen omwille van de liefde. De vraag is of jij dat zou doen. Heb jij het ervoor over een ander of geheel nieuw geloof aan te hangen, je leven daar voortaan op in te richten omwille van de liefde. De ware liefde welteverstaan?

We zijn erg benieuwd naar jouw mening, dus vul onze poll in! 

 

[wpsqt name=”Bekeren voor de liefde?” type=”poll”]

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.