Bekenden zetten Instagram steeds vaker in voor melden scheiding

Het is over tussen jullie en wil je de relatiebreuk bij voorkeur aan iedereen tegelijk wereldkundig maken? Zet het dan net als vele bekende mensen in een post op Instagram. Channing Tatum, Erika Van Tielen, Anna Faris en Chris Pratt deden gingen je voor..

Relatiebreuken

De liefde is niet voor iedereen een eeuwig durend plezier. Relatiebreuken zijn een deel van het leven, maar een van de lastige consequenties ervan is dat je het aan iedereen moet laten weten. Een opvallende trend in de werel van celebs en BV’s is om daarvoor Instagram te gebruiken. De recentste grote naam die op Instagram aankondigde dat hij opnieuw single is, is Channing Tatum. De acteur postte een boodschap waarin hij samen met zijn vrouw aankondigde dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc/?utm_source=ig_embed

 

Tortelduifjes

Nog een ander bekend Hollywoodkoppel dat via Instagram hun einde aankondigde waren Anna Faris en Chris Pratt. De filmsterren vormden jarenlang de torttelduifjes van Hollywood, maar in augustus van vorig jaar gingen ze toch uit elkaar.

 

https://www.instagram.com/p/BXeg3UpDn-p/?utm_source=ig_embed

Temptation Island

Iets dichter bij huis heeft de trend ook al ingang gevonden. Presentatrice en actrice Erika Van Tielen liet recent verstaan dat ze geen koppel meer vormden met haar partner Gerd. Ze waren 8 jaar samen en hebben twee kinderen. Ook Pommeline en Merijn, twee deelnemers aan Temptation Island, lieten via Instagram weten dat de liefde tussen hen voorbij was.

 

https://www.instagram.com/p/Bg_o-xPAai2/?utm_source=ig_embed

 

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.