Het is aftellen geblazen naar kerst. Nog maar een week en dan hebben we het hele feest weer gehad. Hoewel feest? Als je het nieuws volgt dan vraag je je weleens af wat er is gebeurd met de kerstgedachte. Die voelt haast net zo nep als sommige bekende Nederlanders. Een paar van hen zitten dit jaar ook zonder liefje onder de kerstboom. Maar of die zij nou beter af zijn dan wij gewone stervelingen?

Schone (kerst)schijn

Ten eerste moet je, zoals Estelle, alle schijn voor de landelijke pers ophouden dat je voor het eerst sinds jaren zonder partner een gé-wél-di-ge kerst tegemoet gaat. Natuurlijk met je allerliefste vrienden en familie die je alle steun van de wereld geven. Vinden jullie trouwens ook dat ze op de nieuwe foto’s een heel apart gezicht heeft? Maar dat terzijde.

Wat dacht je van Sylvie Meis. Die weet het qua marketing echt reuze handig te brengen. Je hijst jezelf in een totaal ongeloofwaardige oufit terwijl je zogenaamd eigenhandig je kerstboom staat op te tuigen. Lol gegarandeerd maar eigenlijk behoorlijk sneu als je het nodig hebt om zo de aandacht te trekken. Ze zal de feestdagen in elk geval niet doorbrengen met haar voormalige BFF Sabia sinds die er met haar man vandoor ging.

sylvie meis kerstboom

Nep zwanger?

Want ja, Sabia was voorafgaand aan deze kerst veelvuldig in het nieuws. Na bijna zes maanden zwangerschap verloor ze opnieuw een kindje van Rafael. En bij dat trieste nieuws bleef het niet. Er werd volop gespeculeerd of ze überhaupt wel zwanger was geweest. Er was geen buik te zien volgend de verschillende media en volgens Patty Brad was die hele zwangerschap compleet verzonnen. Sabia had zelfs een nepbuik gedragen om iedereen om de tuin te leiden. Van je collega BN’ers moet je het maar hebben…

Onbekend single Nederland

Zo slecht hebben we het nog niet als onbekend single Nederland dames en heren. We kunnen lekker zonder make-up of ongeschoren de deur uit, we hoeven niet te vrezen voor paparazzi op de loer en we kopen gewoon een klein lullig boompje in de opruiming en behangen hem met ballen uit het jaar 0. Niemand die het ziet. Lekker gourmetten met de kids, bij oma op de borrel of in je huispak met sloffen op de bank. Geen haan die er naar kraait, heerlijk toch? Fijne kerstdagen allemaal.