singlefeesten

Behoefte aan single events stijgt in wintermaanden

Nu de winter zijn intrede doet en iedereen meer binnenshuis dan buitenshuis verblijft gaat de single massaal op zoek naar leuke events. Dit blijkt uit cijfers van online magazine Singlessite.nl dat een stijging van 20% ziet in zoekopdrachten naar events, feesten en activiteiten voor singles.

Singles Agenda

De behoefte om andere singles te ontmoeten tijdens een ontspannen event, feest of workshop neemt toe nu de blaadjes vallen en de feestdagen in aantocht zijn. Dit is niet alleen terug te zien in het stijgend aantal bezoekers dat de singles-agenda heeft geraadpleegd, maar ook de rubriek Uitgaan werd in de maanden oktober en november door de single veel vaker bezocht dan in de maanden daarvoor.

Top 5 best bezocht in oktober en november:

1. Agenda
2. Singlefeesten
3. 50+ uitgaan
4. Kerst & Feestdagen special
5. Activiteitenclubs

Winterwarmte

Gezellig samenzijn in de wintertijd is voor talloze stellen en gezinnen de normaalste zaak van de wereld. De decembermaand staat bol van feestelijkheden en de blik is vooral “naar binnen” gericht. Gezin, familie en elkaar. De single daarentegen richt zijn of haar blik deze maanden juist meer naar buiten. Ze zoeken de gezelligheid en winterse warmte actief op door deel te nemen aan workshops en events of ze bezoeken een speeddate-avond of spetterend singlefeest.

Bonus

Het ontmoeten van nieuwe mensen met dezelfde interesses staat centraal bij deelname aan een event, maar onverhoopt een nieuwe liefde tegen het lijf lopen is voor vele singles natuurlijk een mooie bonus in de feestelijke decembermaand.

Bron: Singlessite.nl cijfers 1/10-30/11/2013

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.