mattie valk bedrogen
2 May 2016

Bedrogen: wanneer je niet de biologische vader blijkt te zijn

Er zijn tal van redenen waarom relaties stuklopen, mensen uit elkaar gaan en bedrog is er een van. Zo ook voor Qmusic dj Mattie Valk. Vandaag kwam naar buiten dat hij niet de biologische vader is van de pas geboren tweeling.  In een brief liet hij weten dat zijn ex-vriendin Kirsten daarom niet samen verder gaan.

Collega-dj Wietze de Jager las de brief maandagochtend voor tijdens de uitzending Mattie en Wietze. Valk is al enige tijd niet op de radio te horen, omdat hij optimaal voor de twee jonge kinderen wilde zorgen.

Ongeloof na berog

De onzekerheid over de levensvatbaarheid van de baby’s kostten Valk veel aandacht, schrijf hij in de brief: “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

Valk zegt op dit moment in de war te zijn: “Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.” Valk besluit de brief met de mededeling dat hij en Kirsten los van elkaar verder zullen gaan.

Geboorte tweeling

Eind maart maakte Valk bekend dat de kinderen na 26 weken werden geboren.  “Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zo ontzettend klein. Er werden vragen gesteld van ‘gaan ze het redden’. Gelukkig lijkt het daar wel naar”, vertelt de dj. “Ze doen het ontzettend goed, en iedere dag is er één”, zei de dj destijds.

Biologische vader?

Het AD tekende eind maart uit de mond van Valk op, dat de dj en zijn toenmalige vriendin niet op natuurlijke wijze kinderen konden krijgen. Ze zouden destijds hebben besloten geen medische hulp, zoals hormoontherapie, in te zetten. Hun blijdschap was dan ook buitengewoon groot toen bleek dat Mattie’s vriendin toch nog op de natuurlijke wijze zwanger was geworden. Alleen was dit, zo blijkt nu, niet van Mattie. Wie wel de biologische vader is is nog niets over bekend.

Delen:
Facebook Twitter Icon

2 reacties

  1. Die Mattie is gewoon niet mannelijk genoeg, vond ik altijd al van hem dus dit "nieuws" verbaasd me totaal niet.

    E. Mulder | 6-05-2016
  2. Schokkend !!!

    Lezeres | 3-05-2016
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single en moeder worden?

Het traditionele 'huisje, boompje, beestje'-denken ligt al een tijdje achter ons....

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Vrienden met je ex niet altijd een goed idee

Het klinkt natuurlijk ideaal: vrienden blijven met je ex. Maar in...

Waarom onze lichaamstaal verraadt dat we liegen

We liegen eerder tegen kennissen dan tegen hechte vrienden of onze...

Zo rechtvaardigen vreemdgangers bedrog in de relatie

Wanneer je partner vreemdgaat in jullie relatie geeft dit een enorme...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie