mattie valk bedrogen

Bedrogen: wanneer je niet de biologische vader blijkt te zijn

Er zijn tal van redenen waarom relaties stuklopen, mensen uit elkaar gaan en bedrog is er een van. Zo ook voor Qmusic dj Mattie Valk. Vandaag kwam naar buiten dat hij niet de biologische vader is van de pas geboren tweeling.  In een brief liet hij weten dat zijn ex-vriendin Kirsten daarom niet samen verder gaan.

Collega-dj Wietze de Jager las de brief maandagochtend voor tijdens de uitzending Mattie en Wietze. Valk is al enige tijd niet op de radio te horen, omdat hij optimaal voor de twee jonge kinderen wilde zorgen.

Ongeloof na berog

De onzekerheid over de levensvatbaarheid van de baby’s kostten Valk veel aandacht, schrijf hij in de brief: “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

Valk zegt op dit moment in de war te zijn: “Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.” Valk besluit de brief met de mededeling dat hij en Kirsten los van elkaar verder zullen gaan.

Geboorte tweeling

Eind maart maakte Valk bekend dat de kinderen na 26 weken werden geboren.  “Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zo ontzettend klein. Er werden vragen gesteld van ‘gaan ze het redden’. Gelukkig lijkt het daar wel naar”, vertelt de dj. “Ze doen het ontzettend goed, en iedere dag is er één”, zei de dj destijds.

Biologische vader?

Het AD tekende eind maart uit de mond van Valk op, dat de dj en zijn toenmalige vriendin niet op natuurlijke wijze kinderen konden krijgen. Ze zouden destijds hebben besloten geen medische hulp, zoals hormoontherapie, in te zetten. Hun blijdschap was dan ook buitengewoon groot toen bleek dat Mattie’s vriendin toch nog op de natuurlijke wijze zwanger was geworden. Alleen was dit, zo blijkt nu, niet van Mattie. Wie wel de biologische vader is is nog niets over bekend.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.