ex loslaten tips

Bedrogen door de lente

Hallo Lente, waar blijf je? De lente komt af en toe stiekem even gluren. Maar met hoge windkracht, een pittige zonnestraal en dan weer 6 graden Celsius, kun je met je garderobe behoorlijk in de war raken. 

Wat moeten we aan met dit gekke lenteweer?

Draag lagen! Probeer dan zoveel mogelijk aan te trekken wat je naarmate de dag ook weer uit kunt trekken zodra het wat warmer wordt. Bijvoorbeeld een (denim)blouse met een trui eroverheen. Sjaaltjes en mutsjes zijn natuurlijk altijd handig.

Wat zijn de kleuren voor dit seizoen?

Met pastel kleuren kun je in de lente sowieso niet de fout in gaan. Skinny jeans in alle (pastel)kleuren van de regenboog, zijn op dit moment niet te missen in de winkels. Of wat dacht je van een mintkleurige trui, een zachtgele top of een lila doorkijk blouse? Wil je niet voor safe gaan, kies dan voor opvallende neonkleuren.

Welke schoenen kun je het beste dragen met dit weer?

Voor deze overgangsperiode zijn sneakers of blok- en sleehakken de oplossing. Je kunt beide ook combineren met de wereldberoemde “hidden wedges”.

Bron: Metro

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.