ex loslaten tips

Bedrogen door de lente

Hallo Lente, waar blijf je? De lente komt af en toe stiekem even gluren. Maar met hoge windkracht, een pittige zonnestraal en dan weer 6 graden Celsius, kun je met je garderobe behoorlijk in de war raken. 

Wat moeten we aan met dit gekke lenteweer?

Draag lagen! Probeer dan zoveel mogelijk aan te trekken wat je naarmate de dag ook weer uit kunt trekken zodra het wat warmer wordt. Bijvoorbeeld een (denim)blouse met een trui eroverheen. Sjaaltjes en mutsjes zijn natuurlijk altijd handig.

Wat zijn de kleuren voor dit seizoen?

Met pastel kleuren kun je in de lente sowieso niet de fout in gaan. Skinny jeans in alle (pastel)kleuren van de regenboog, zijn op dit moment niet te missen in de winkels. Of wat dacht je van een mintkleurige trui, een zachtgele top of een lila doorkijk blouse? Wil je niet voor safe gaan, kies dan voor opvallende neonkleuren.

Welke schoenen kun je het beste dragen met dit weer?

Voor deze overgangsperiode zijn sneakers of blok- en sleehakken de oplossing. Je kunt beide ook combineren met de wereldberoemde “hidden wedges”.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.